Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

NBA: Steph Curry vrea sa inceapa in forta seria din Memphis 01.05.2022

NBA: Steph Curry vrea sa inceapa in forta seria din Memphis 01.05.2022

Salutare, prieteni. Dupa ce am terminat luna aprilie intr-un ton pozitiv, incepem in stil mare luna mai cu o meciul zilei din NBA.

In aceasta seara incep semifinalele conferintelor in NBA, pe romaneste, sferturile de finala ale campionatului.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

NBA: Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors

Ma voi concentra pe meciul din Memphis Grizzlies si Golden State Warriors, acesta va incepe de la ora 22:30 si va putea fi vazut live pe Orange Sport 3 in comentariul lui Cosmin Petrescu.

  • Memphis Grizzlies a terminat sezonul regulat pe pozitia secunda in Vest si a trecut de Minnesota Timberwolves in 6 meciuri, ultimul meci terminandu-se cu nu mai putin de 40 de ore inainte de aceasta partida. Acesta este un aspect foarte important in economia jocului, GSW jucand ultimul meci impotriva lui Denver Nuggets in urma cu patru zile, bineinteles avantaj Warriors.
  • Memphis este a doua echipa la capitolul puncte marcate in acest Play Off cu o medie de 114.7 puncte pe meci, prima la capitolul recuperari cu 46.5 pe meci, a treia echipa la pase decisive cu 25.8 pe meci, doar locul 10 la procentajul aruncarilor cu 45.4% dintre care 36.3% de la 3 puncte, ocupand locul 7 la acest capitol si o medie de 16 posesii pierdute in fiecare meci din acest Play Off. Acestia au primit in medie 109.2 puncte in seria cu Timberwolves.
  • Jucatori determinanti pentru Griezzlies sunt conducatorul de joc Ja Morant care in seria cu Minnesota a avut o medie de 21.5 puncte, 8.7 recuperari, 10.5 pase decisive si 4.2 mingi pierdute in fiecare meci. Acesta a castigat in acest sezon si titlul de Most Improved Player of the year (jucatorul cu cel mai mare salt valoric al sezonului) dar si shooting guardul Desmond Bane, un excelent aruncator de afara cu o medie de 48.2% de la mare distanta, 49.5% de la aruncari, 23.5 puncte (principalul marcator al echipei) si 1.2 capace in fiecare meci.
  • De cealalta parte, Golden State Warriors are cea mai mare medie de puncte marcate in acest Play Off cu 118, doar locul 15 la recuperari, cele mai multe pase decisive 28.6, 6 capace, prima echipa la interceptii cu 9.4, doar 13 posesii pierdute pe meci, al doilea procentaj la aruncari 51.5% si cel mai bun procentaj de la mare distant cu 42.2%.

SPLASH BROTHERS

  • Golden State are in momentul de fata cei mai buni aruncari de la mare distanta din liga, Stephen Curry si Klay Thompson, acestia marcheaza in medie 8.2 aruncari pe meci.
  • Curry in seria castigata in patru meciuri cu New Orleans Pelicans a marcat 28.0 puncte pe meci cu un procentaj de 50% la aruncari.
  • Klay Thompson a inscris in medie 22.6 puncte cu Pelicans dintre care 4.4 aruncari din spatele semicercului.
  • Acestia au un nucleu foarte inchegat alaturi de ei, Jordan Poole care a marcat 21 de puncte, Andrew Wiggins 14.0 puncte, Draymond Green CEL MAI BUN APARATOR IN 2017.
  • In concluzie, ma astept ca Golden State Warriors sa se impuna in primul meci, dispun de acest duo incredibil, au un nucleu de baza mult mai experimentat si inchegat, sunt mult mai odihniti in comparatie cu oponentii lor.

Pontul meu pentru acest meci este Golden State Warriors CASTIGA MECIUL INCLUSIV EVENTUALELE PRELUNGIRI pentru o cota de 1.77 pe care o gasim la Superbet.

Tot la Superbet ne putem bucura de promotia SUPERAVANTAJ, daca o echipa conduce in timpul meciului la diferenta de 15 puncte pariul este declarat castigator.

INCASEAZA ACUM 57 RON & 289 ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in Baschet