Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

NBA: The beard trebuie sa isi demonstreze adevarata valoare 25.04.2022

baschet

NBA: The beard trebuie sa isi demonstreze adevarata valoare 25.04.2022

Dupa o zi de pauza ma intorc cu meciul serii din NBA si tintim o noua recomandare castigatoare, precedenta recomandare fiind castigata cu doar 9 secunde inainte de final.

Meciul zilei din NBA 25.04.2022


De aceasta data ne vom concentra pe partida dintre Philadelphia 76ers si Toronto Raptora ce va avea loc in aceasta noapte incepand cu ora 3:00, ora Romaniei, in Wells Fargo Center din Philadelphia.
Dupa un doua meciuri foarte fizice in Toronto, seria se intoarce in Philadelphia unde gazdele incearca sa inchida seria in cinci meciuri.


In meciurile din Toronto, Raptors au aratat o aparare foarte agresiva in special la Joel Embiid la care s-a dublat la fiecare faza, acesta fiind cel mai mare pericol al celor de la 76ers.
Ma astept ca si in acest meci sa faca acelasi lucru, sa il limiteze foarte mult si sa creeze spatii pentru ceilalti jucatori. In acest scenariu trebuie sa intre James Harden, un marcator pur sange dar care nu a excelat in ultima perioada.Acesta trebuie sa isi asume rolul de super star si sa iasa la rampa.In meciurile trecute din serie marcand 22, 14, 19 si respetiv 22 de puncte avand o medie de 14 aruncari pe meci.

In 25 de meciuri jucate pentru Philly, The beard, a totalizat 519 puncte marcate in 954 de minute petrecute pe parchet.
Ma astept ca in acest meci sa marcheze cel putin 20 de puncte pentru o cota de 1.60 pe care o gasim la Betano!

CITESTE SI

More in Baschet