Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Nuggets si Warriors se dueleaza pentru suprematia din Vest in meciul noptii din NBA – 02.04.2019 -Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Nuggets si Warriors se dueleaza pentru suprematia din Vest in meciul noptii din NBA – 02.04.2019 -Vlad

Oracle Arena va fi arhi-plin in seara aceasta si va gusta intensitatea unui meci de playoff, fara doar si poate, astazi, cand favoritii publicului vor infrunta echipa de pe locul #2 in clasamentul Vestului. Orgoliile vor atinge cote interesante si se vor plati cateva polite inainte de startul post-sezonului.

Meciul noptii de astazi, 02.04.2019, se va desfasura de la ora 5:30 in Oracle Arena.

Imagini pentru warriors vs nuggets

Golden State WarriorsGolden State Warriors – Denver Nuggets Denver Nuggets
  • Va marturisesc ca initial eram tare indecis in privinta acestui meci, dar dupa declaratia lui Stephen Curry oferita dupa victoria clara (137-90) impotriva celor de la Charlotte Hornets, m-am cam convins. Acesta a spus doua lucruri extrem de interesante. Primul, acela cum ca echipa de abia acum a inceput sa tureze motoarele pentru playoff si ca aceasta este adevaratul lor potential, iar al doilea, cum ca cel mai mare inamic al lui pe terenul de baschet este insusi Steve Kerr, in momentele cand il scoate din teren si-l pune pe banca. Asta spune multe despre determinarea lui Steph de a-si conduce echipa spre un al 4-lea titlu de campioni in 5 ani.
  • Sincer, in opinia mea, lupta pentru locul #1 in Vest este cam incheiata in ceea ce priveste orarul. Warriors are in principiu doar meciuri usoare, impotriva unor echipe care sunt in afara playoff-ului, dintre care jumatate pe teren propriu, pe cand Nuggets se intalnesc doar cu echipe din Vest care sunt deja calificate in playoff si inca cauta victoria meci de meci. Daca as fi antrenorul celor de la Nuggets totusi, asta probabil ca ar fi singurul meci dintre toate cele care au mai ramas pe care as vrea neaparat sa-l castig, pentru a intra in playoff cu moralul ridicat!
  • In ceea ce priveste linia la over, bookmakerii mizeaza pe forma slaba de moment a celor de la Nuggets, care-l au si incert pe Jamal Murray. Personal, consider ca vom fi delectati, precum in 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre cele doua echipe, de o partida cu peste 220 de puncte. Warriors inscriu in medie 118 puncte pe partida in Oracle, pe cand Nuggets contribuie cu peste 107 puncte in medie in ceea ce priveste deplasarile.
Pronostic: 

NBA

Info: Cota la Betfair pentru acest pariu este de 1.60 si ma astept ca aceasta sa scada si la Betano pana la ora meciului.

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati responsabil.

More in Baschet