Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

OKC are nevoie de victorie in meciul noptii din NBA – 29.03.2019

Cum sa pariezi pe baschet

OKC are nevoie de victorie in meciul noptii din NBA – 29.03.2019

Seara trecuta, cei de la Detroit Pistons s-au ridicat la nivelul asteptarilor si i-au spulberat in Little Ceasar Arena pe cei de la Orlando Magic, consolidandu-si pozitia de playoff in Est si reusind in acelasi timp sa bifeze a 10-a victorie consecutiva acasa.

Pentru astazi, avem ceva mai putine partide si doar doua au reusit sa-mi atraga atentia. Pe langa pariul elaborat in acest articol pentru OKC – Nuggets, m-am mai gandit la victorie Hornets, insa faptul ca James pare motivat sa joace in seara aceasta, m-a facut sa raman doar la Westbrook & company.

Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder – Denver Nuggets Denver Nuggets
  • Lupta din Conferinta de Vest este una care streseaza pe toata lumea implicata. Vedem zilnic fel si fel de declaratii razboinice sau declaratii pline de nemultumire din partea a diversi jucatori sau antrenori. Ambele echipe mentionate mai sus ce se vor intalni astazi in Chesapeake Arena vor sa maximizeze pe cat posibil aceste ultime saptamani din sezonul regulat de NBA.
  • Thunder au decazut de pe pozitiile 3-4 in Vest si momentan se afla pe locul #7 cu sanse reale sa cada chiar pana la locul #8. Asta in ciuda faptului ca Paul George are cel mai bun sezon al sau de cand este in NBA (la ultimul meci, a depasit borna de 2000 de puncte inscrise intr-un sezon, fiind prima data cand el a reusit aceasta performanta), iar Russell Westbrook pare ca incet-incet isi intra in „Brodie Mode”. Momentan, vor avea o serie de 5 meciuri consecutive pe teren propriu, lucru ce i-ar putea ajuta destul de tare sa-si imbunatateasca recordul.
  • Paul George, la finalul partidei cu Pacers, a iesit cu pungi de gheata atasate in mai multe zone ale corpului si in seara aceata este dat drept incert. Personal, eu plasez acest pariu cu incredere in forta de grup a celor de la OKC si chiar si fara PG, merg pe mana lor. Denver Nuggets au cea mai grea perioada din acest sezon, cu 7 deplasari consecutive. De asemenea, aceasta partida se desfasoara in postura de back-to-back pentru Nuggets si va fi al 6-lea meci disputat de ei in 9 nopti, oboseala fiind un factor important.
Pronostic: 

NBA

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati responsabil.

More in Baschet