Connect with us

Baschet

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets – Meciul zilei din NBA – 24/08/2020

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets – Meciul zilei din NBA 

În această seară, începând cu ora 23:00, AdventHealth Arena este gazda duelului dintre Oklahoma City Thunder – Houston Rockets. Meci din cadrul play-off-ului din NBA

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets

După cele 3 jocuri deja susținute în această serie, Rockets conduce la general cu scorul de 1-2. Aceștia puteau avea un avantaj mult mai mare, dar au cedat ultimul joc în prelungiri, scor 119-107. Cu 38 de puncte înscrise, 7 recuperări și 8 pase decisive, James Harden a fost de departe cel mai productiv baschetbalist de pe parchet, deși jocul său nu a fost unul deloc strălucit.

În ciuda victoriei dobândite, gruparea din Oklahoma nu are foarte multe motive de bucurie. În al 4-lea sfert din jocul 3, Steven Adams a părăsit parchetul în urma unei accidentări suferite la zona genunchiului. Pentru duelul din această seară, Adams este anunțat a fi incert. Dacă acesta se va dovedi inapt de joc, Nerlens Noel va fi mai mult ca sigur înlocuitorul său. Noel a evoluat doar pentru o perioadă de 13 minute în jocul anterior, timp în care a înscris 3 puncte și a reușit să recupereze mingea de două ori.

Pentru acest joc am decis să vă ofer două pronosticuri, unul va face parte din proiectul „Meciul Zilei”, acolo unde avem 10 bet-uri câștigătoare din ultimele 12 oferite, iar a 2-a recomandare va fi una secundară, doar de încercat.

Recomandarea secundară se bazează pe victoria celor de la Rockets. Gruparea din Houston a jucat foarte bine până în prezent. Au câștigat fără probleme primele două jocuri și nu mult a lipsit ca scorul general să fie de 0-3. Cu un minut înainte de finalul jocului anterior, Houston conducea cu o diferență de 5 puncte, dar din păcate, această diferență nu a fost suficientă pentru câștigarea meciului. Așa cum am spus puțin mai sus, o problemă importantă pentru Thunder este posibila absență a lui Steven Adams. Chiar dacă va fi introdus pe parchet, nu îl văd pe aceasta să evolueze la capacitate maximă și nicidecum nu cred că va fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

De încercat

Meciul Zilei:

Mi-a plăcut mult jocul celor de la Thunder din afara semicercului. În urma acestui joc, Oklahoma a înscris numai puțin de 38 de coșuri de 3 puncte în această serie, 13 în primul duel, 11 în al 2-lea și 14 în duelul anterior. Thunder deține în ultimele 10 jocuri o medie de 13,5 aruncări reușite de 3 puncte, medie ce mă aștept să fie realizată și astăzi. Am ales să investesc în linia de peste 11,5 coșuri înscrise din afara semicercului, la o cotă de 1.75, oferită de Betano

Mult succes!

Aceste pronosticuri se pot paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in Baschet