Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Oracle Arena asteapta artificii in meciul noptii din NBA – 31.03.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Oracle Arena asteapta artificii in meciul noptii din NBA – 31.03.2019 – Vlad

Dupa cum am promis ieri, am trecut repede peste ziua de vineri, iar Charles Leclerc ne-a „lansat” bine de tot spre un weekend cu final pozitiv. Sa speram ca acesta va reusi sa concretizeze Pole Position-ul si nu se va lasa depasit de Sebastian Vettel.

Meciul noptii de astazi, 31.03.2019, se va desfasura de la ora 3:30 in Oracle Arena.

In ceea ce priveste NBA, nu stiu de voi, dar eu am data de 14 aprilie incercuita in calendar si de abia astept sa debuteze playoff-ul. Lupta pentru pozitie atat in Est cat si in Vest ne-a mai ramas de urmarit si este una cat se poate de interesanta.

Imagine similară
Golden State WarriorsGolden State Warriors – Charlotte Hornets Charlotte Hornets
  • In seara aceasta, in Oracle Arena, ar trebui sa vedem doua echipe care nu au niciun fel de retinere. Golden State Warriors tocmai ce au pierdut un OT impotriva celor de la Timberwolves, pe cand Hornets si-au intrerupt seria de victorii in Staples Center, impotriva unui LeBron James care a dorit sa dovedeasca ca poate castiga orice meci isi propune (foarte posibil sa fi fost ultima partida jucata de „Rege” sezonul acesta conform declaratiilor).
  • Linia la aruncarile de 3 puncte pentru acest meci este setata la 26.5. Ambele au potentiali jucatori care pot exploda din spatele semicercului. Curry, Thompson sau Kemba sunt genul de jucatori cu „hot hand” si ma astept ca cel putin unul din ei sa aiba un meci de 35+ astazi.
  • Pe hartie calculele sunt simple, de acum, Warriors trebuie sa performeze cel putin la fel de bine precum Denver Nuggets ca sa-si mentina pozitia #1 in Vest, pe cand Hornets trebuie sa castige cat mai multe meciuri si sa spere la rezultate negative din partea celor de la Heat, Magic, Pistons sau Nets. In ultimele 2 deplasari in Oakland, Hornets au marcat 111 puncte si ma astept ca si in seara aceasta sa aiba „pofta” de joc si sa-si atinga media de 108.53 puncte inscrise pe partida in disputele din deplasare.
Pronostic: 

NBA

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati responsabil.

CITESTE SI

More in Baschet