Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Pariu antepost Liga 2 – Cu cate goluri va termina Rapid Bucuresti campionatul? – 21.02.2020

ponturi romania
Pariu antepost Liga 2 – Cu cate goluri va termina Rapid Bucuresti campionatul? – 21.02.2020

Pariu antepost Liga 2 – Seara de miercuri pe hartie nu arata la fel de mult potential ca si cea de marti, insa s-ar putea sa fim placut surprinsi. Baietii lui Jose Mourinho au avut parte de o tragere la sorti destul de favorabila. Leipzig poate surprinde orice echipa din lume la ora actuala si ma astept la un meci cu oportunitati de ambele parti.

Liga 2 din Romania este transmisa si in Romania, insa doar partial. Printre operatori se numara DigiSport, TelekomSport si LookPlus.

Pariu antepost Liga 2


Rapid BucureștiRapid Bucuresti
  • Vestile bune se pare ca se tin lant pentru baietii condusi de Daniel Pancu. Dupa intarirea lotului in aceasta pauza de iarna, au primit vesti si despre progresul inregistrat la construirea noului stadion Giulesti. Au aparut primele imagini filmate cu drona si chiar daca arena cel mai probabil nu va fi gata pentru Euro 2020, va fi noua casa a Rapidului in sezoanele urmatoare. Ideal pentru giulesteni, in Liga 1, acolo unde spera sa ajunga chiar de anul acesta.

Pariu antepost Liga 2

  • Dupa cum puteti vedea, lupta este una stransa la locurile de baraj si chiar si la locul #1 ocupat actualmente de UTA Arad. Jucatorii lui Daniel Pancu au 4-a cea mai buna ofensiva a turului de campiontat. Pentru a depasi limita impusa de acest pariu, ar fi nevoie de o medie de 1.5 meciuri marcate de giulesteni in cele 16 partide ramase de disputat. Cu lotul actual si cu ambitiile de promovare, mi se pare o linie foarte accesibila.
Pronostic:
Pariu antepost Liga 2
Info: Pariul se gaseste la sectiunea Speciale -> Pariuri Rapid Liga 2.

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal