Connect with us

Meciul zilei

Pariu cu sanse mari de reusita in Romania – Insulele Feroe 26.03.2019

Pariu cu sanse mari de reusita in Romania – Insulele Feroe 26.03.2019

Incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Romania – Insulele Feroe, din cadrul rundei a 2-a a preliminariilor pentru EURO 2020.

Romania a pornit cu stangul in aceasta campanie de calificare si a pierdut prima partida in deplasare in fata Suediei cu scorul de 2-1. Din pacate ramanem cu un gust amar pentru ca se putea mai mult de atat. Dupa cum am observat pentru suedezi era bun si un egal, iar un alt aspect important este faptul ca echipa lui Janne Andersson si-a castigat grupa in Liga Natiunilor, iar sansa de se califica la Euro 2020 sunt foarte mari. Asadar, sunt foarte multe lucruri de rezolvat in echipa noastra nationala, in special in compartimentul defensiv, acolo unde am gresit foarte mult.

Cred ca intr-o astfel de partida orgoliul jucatorilor din echipa nationala va creste. Daca nu poti demostra in fata celor din Feroe ca esti fotbalist ar trebui sa faci loc altora. Este meciul perfect pentru a ne creste din nou cota, o victorie in fata celor din Feroe ne-ar ajuta moral, iar jucatorii nostri ar putea fii vanduti in continuare pe sume uriase de catre presa din Romania.

Dupa cum ne dam seama, infrangerea nu a picat deloc bine, astfel suntem obligati sa castigam si ma asteptam sa vedem o atitudine ofensiva din partea baietilor antrenati de Cosmin Contra. Cu siguranta o sa observam un pressing agresiv pentru a reusi recuperari in jumatatea lor proprie si sa ii desfacem cate mai repede, altfel o sa ne complicam din nou situatia.

Partea cea mai buna din acest pariu este ca indiferent de rezultat avem 50% cashback (click). Da, este adevarat, pariezi intre 100 – 300 RON si ai jumatate banii inapoi in caz ca rezultatul nu este unul favorabil, insa sansele de reusita din punctul meu de vedere sunt foarte mari.

Recomandarea: 

PARIAZA ACUM COTA 1.95 SI AI 50% cashback>>>

More in Meciul zilei