Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Champions League

Pariu special cu incredere ridicata pentru Ajax – Juventus – 10.04.2019 – Vlad

Pariu special cu incredere ridicata pentru Ajax – Juventus – 10.04.2019 – Vlad

Problema mea in seara aceasta nu este ca nu voi vedea fotbal de calitate, ci ca, cumva trebuie sa fac split screen sa vad si Ajax – Juventus si United – Barcelona.

Pentru asta ne uitam la fotbal si-l iubim, pentru astfel de partide. Atmosfera va fi una incredibila atat pe „Teatrul Viselor”, cat si pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam si personal, de abia astept ora 22:00.

Meciul zilei

Juventus are multi absenti pentru partida tur:

  • In primul si in primul rand, cel mai important aspect al acestui pariu este acela ca, Chiellini va lipsi in acest meci din axul central al defensivei torineze. El de obicei face „treaba murdara” in timp ce Bonucci sta mai in spate si survoleaza, oarecum acelasi stil de joc ca si Varane de la Madrid (dar fara valente ofensive).
  • Allegri are o alegere destul de grea de facut. Sa-l imperecheze pe Bonucci cu Barzagli (care nu a mai jucat din octombrie) sau sa-l arunce in gura leilor pe Rugani, care nu are experienta necesara acestui nivel inca. Astazi Leonardo va trebui sa iasa la rampa si sa fie „stalpul” defensivei celor de la Juventus, iar pentru asta, va trebui sa preia din activitatile de „rupere a jocului” ale lui Chellini.
  • In grupele Champions League, Bonucci a faultat in meciul cu Young Boys (cel de 3-0), in partida de la Valencia si in ambele manse cu United (in meciul de la Torino a avut chiar 2 faulturi). In dubla mansa cu Atletico nu a comis niciun fault, dar sa fim seriosi, stilul lui Atletico nici nu instiga la asa ceva. De partea cealalta, Ajax in atac se pozitioneaza intr-un extrem de periculos 4-2-4 si pleaca foarte rapid. Imi e greu de crezut ca Bonucci nu va avea probleme cu Tadic, Neres sau Ziyech deloc in aceasta partida.
Pronostic:

Meciul zilei

Info: La Betano, cota pentru acest pariu este de 1.65 si cel mai probabil va scadea si la Unibet!

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati mereu responsabil!

CITESTE SI

More in Champions League