Connect with us

Fotbal

Pariu special pentru meciul zilei de pe Emirates Stadium – 19.01.2019 – Vlad

meciul zilei

Pariu special pentru meciul zilei de pe Emirates Stadium – 19.01.2019 – Vlad

Astazi am terminat cu primul examen din sesiune si m-am gandit sa ma axez inainte de toate si pe prezentarea a 2-a a lui Unai Emery in fata lui Sarri. Daca in mansa tur de pe Stamford Bridge, spaniolul era la carma lui Arsenal de foarte putin timp (deabea a doua partida oficiala), acum a reusit sa se mai acomodeze si ar trebui sa vedem o disputa de la egal la egal cu gruparea oaspete.

Meciul zilei

Arsenal nu stie sa se apere:
  • Exact ceea ce spune subtitlul. Nu putem duce cu zaharelul pe nimeni in privinta apararii celor de la Arsenal. Dupa cum a declarat si Maurizio Sarri la conferinta de presa, probabil, „Tunarii” detin cel mai bun atac din Premier League, insa de la mijloc in jos, sunt foarte deficitari. Chelsea cu siguranta va incerca sa speculeze acest lucru, cum au facut-o si in partida tur si cum a facut-o si Liverpool pe Anfield.
  • In meciul tur, disputat pe Bridge in etapa cu numarul 2, Chelsea a avut nu mai putin de 11 suturi pe cadrul portii. Atunci era Cech in poarta si astazi va fi Leno, insa nu multe s-au schimbat in axul defensiv al echipei lui Emery. Repet, ma astept la un meci pe contre, cu goluri, caci Arsenal sub nicio forma nu este o echipa capabila sa tina de scor la 1-0.
  • Despre cota spun ca este una foarte avantajoasa, in conditiile in care noi practic am pariat „over 3.5 suturi pe poarta”. La toate celalalte case de pariuri, linia este setata la 4.5, iar cota este una aproximativ la fel.
Pronostic:

meciul zilei

Pariaza la cota 30.00 pe minim un gol marcat in Arsenal vs Chelsea!

CITESTE SI

More in Fotbal