Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Europa League

Pariu special Sevilla vs CFR Cluj – Dan Petrescu va da totul la Sevilla – 26.02.2020

ponturi europa league
Pariu special Sevilla vs CFR Cluj – Dan Petrescu va da totul la Sevilla – 26.02.2020

Sevilla vs CFR Cluj – reusesc baietii lui Dan Petrescu minunea? Eu personal cred ca nu, insa vor arata incisivitate si dorinta pe Ramon Sanchez-Pizjuan. Partida retur va fi un test greu pentru gruparea din Gruia. Chiar si asa, acestia trebuie sa-si joace sansa si sa intre pe teren cu mentalitate de invingatori, asa cum ma si astept s-o faca.

Partida Sevilla vs CFR Cluj va fi transmis la noi in tara de catre DigiSport, TelekomSport si LookPlus. Ora de start a disputei este la 22:00, ora Romaniei.

Sevilla vs CFR Cluj


SevillaSevilla vs CFR ClujCFR Cluj
  • Ne asteapta o partida cat se poate de interesanta la Sevilla. Premisa e simpla, CFR Cluj e obligata sa marcheze gol, pe cand gruparea gazda va dori sa marcheze repede si sa transeze meciul cu un eventual 2-0. De obicei in partidele retur in astfel de scenarii, echipa care cauta sa dea gol de cele mai multe ori ajunge in scenariul asta. In special pe final de partida, ultimele 20-30 de minute.
  • Scenariul a fost identic si la Cluj. Acolo unde dupa o prima repriza in care posesia a fost 41-59, in repriza secunda s-a terminat 33-67, cu un bilant total de 37-63. Chiar daca spaniolii sunt o echipa obisnuita cu posesia, CFR Cluj si-a aratat calitatile de a-si impune pe alocuri stilul si in compania echipelor precum Lazio, Rennes sau Celtic in acest an de Europa League.
  • In viziunea mea, in cazul in care Sevilla va deschide scorul (scenariu favorabil), aceast pronostic are sanse foarte mari de reusita. Dar chiar si in cazul unui egal (0-0), tot CFR va fi echipa care va fi nevoita sa preia initiativa.
Pronostic:
Info: Pentru a gasi acest pronostic, trebuie sa alegeti din meniul de optiuni al acestui meci sectiunea “Statistica”.

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Europa League