Connect with us

Meciul zilei

Pariu special si bonus 50 RON pentru o partida din Uefa Champions League

Pariu special si bonus 50 RON pentru o partida din Uefa Champions League

Odata cu inceperea returului din Uefa Champions League putem beneficia de foarte multe bonusuri interesante, iar ca orice parior avansat trebuie sa profiti atunci cand este cazul.

Avem foarte multe optiuni pentru astazi, insa am ales sa ma bazez in principiu pe pariurile speciale, pana si cota 2 de astazi este bazata pe doua pariuri speciale. Am ales sa ma bazez pe un astfel de pronostic, mai ales ca avem parte de o cota foarte buna, un bonus ce ne da linistite, dar si foarte multe optiuni pe langa.

La agentia de pariuri online Betfair primesti un bonus Sportsbook de 50 de ron pentru orice meci de fotbal care se joaca miercuri, daca pariezi minim 100 de ron pe orice selectie cu cota minim 1.5 din meciurile Real Madrid – Ajax si Dortmund – Tottenham. CLICK PE IMAGINE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dortmund – Tottenham

  • Tottenham a castigat cu 3-0 meciul tur, desi cam toata lumea astepta goluri in ambele porti
  • Cel mai probabil acestia vor cauta sa marcheze cat mai rapid pentru a rezolva calculele calificarii.
  • Dortmund, inca lider in Germania, la egalitate de puncte cu Bayern, are evolutii foarte slabe in ultima vreme. O singura victorie in ultimele 7 meciuri au obtinut elevii lui Lucien Favre
  • Istoricul ultimelor meciuri jucate de Dortmund acasa ar trebuie sa ne ofere pontul perfect pentru meciul de marti. In cele mai recente 8 meciuri jucate pe Signal Iduna Park am avut GG si peste 2.5
  • Mergem pe un pronostic asemantor cu cel din tur, astfel ne vom baza pe a doua repriza in totalitate.

Recomandare speciala:

  • Dortmund – Tottenham
  • Pronostic: peste 1,5 goluri in doua repriza si peste 5,5 cornere in a doua repriza

Recomandare suturi: 

  • Dortmund – Tottenham
  • Pronostic: Marco Reus, Harry Kane si Paco Alcacer sa aiba minim un sut pe poarta

Aceste recomandari le poti gasi intr-o singura agentie, acolo unde poti profita si de un bonus foarte bun. Trebuie sa tinem cont ca indiferent de alegerea facuta primim bonus 50 RON pentru a doua zi din Uefa Champions League. Apasa pe butonul de mai jos si pariaza optiunea preferata. Succes maxim!

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA SPECIALA>>>

More in Meciul zilei