Connect with us

Fotbal American

Pariu special si lista de recomandari pentru NFL Divisional Round – 12.01.2019 – Vlad

fotbal american

Pariu special si lista de recomandari pentru NFL Divisional Round – 12.01.2019 – Vlad

Atat de repede se intampla lucrurile in playoff-ul NFL incat nici nu avem timp de la un weekend la altul sa aprofundam tot ce s-a petrecut. Am avut parte de un Wild Card Weekend incredibil, cu momente dramatice si victorii inextremis ale echipelor considerate underdog (nebunia intitulata de comentatorii americani – „Double Doink” e la final, NU AVETI VOIE sa o ratati daca nu ati prins-o live!).

Imagini pentru nfl clipartLista recomandari NFL Divisional Round

Pronostic:

  • Sa trecem direct la subiect. In partida din Kansas City, nu se pune problema ca oricare din cei doi QB sa nu atinga borna 200, decat daca cumva oricare dintre ei se accidenteaza. Acel meci se anunta un shoot-out, iar linia pentru ambii este setata la 300+ passing yards de catre casele de pariuri.
  • Singura variabila care poate da gres in opinia mea este Dak Prescott. Faptul ca acum il are pe Amari Cooper si pe Cole Beasley ca si receptioneri de pasa ajuta foarte mult acest pariu si i-a imbunatatit QB rating-ul lui Prescott in ultimele partide. Consider ca si aici, daca Prescott nu arunca indeajuns de mult si se bazeaza doar pe run game-ul lui Elliot, Rams ii vor da afara din arena. Ma astept ca Dak sa aiba un meci asemanator cu cel impotriva celor de la Green Bay Packers cand acesta a debutat in NFL Playoffs in 2016 si a avut peste 300 de yarzi pasati intr-un meci de tinut minte.

NFLPronosticul NFL este: Luck, Mahomes, Goff si Prescott sa aiba peste 200 yarzi in pase. Puteti sa-l jucati la aceasta agentie(click aici)

Din comentariile voastre de pe facebook am vazut ca sunt unii cititori care au dificultati in localizarea pariului, v-am pus o poza mai jos si explicatii pentru a gasi mai usor:

  1. Stanga sus, apasati sageata pentru a selecta sportul.
  2. Apoi selectati tab-ul „NFL Specials”
  3. Se deschide lista #OddsOnThat si puteti selecta pariul dorit

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!

*Articolul va fi actualizat cu pronosticuri si pentru partidele de maine.

More in Fotbal American