Connect with us

Meciul zilei

Pariuri speciale in Uefa Champions League 12.03.2019

Ponturi fotbal Juventus vs Atalanta

Pariuri speciale in Uefa Champions League 12.03.2019

Astazi si maine vom afla ultimele 4 echipe care se vor califica in sferturile de finala ale Champions League.

Pe noi ne intereseaza partidele de astazi pentru ca avem un bonus de 50 RON de care trebuie sa profitam in fiecare etapa din Uefa Champions League. Este un avantaj pentru ca intotdeauna ne putem recupera jumatate din miza plasata.

La casa de pariuri online Betfair poti obtine un bonus de 50 de ron pentru orice meci de fotbal care se joaca miercuri, 13 martie,  daca plasezi un pariu simplu, de minim 100 de ron, pe orice selectie cu cota minim 1.50 din meciurile care se joaca marti,12 martie, in Champions League.

Pentru a profita o sa ne bazam pe partida dintre Juventus si Atletico Madrid, un meci de totul sau nimic pentru trupa lui Allegri. Dupa ce m-am uitat in oferta am reusit sa gasesc un pariu pe suturi ce ii are in prin plan pe Cristiano Ronaldo si Paolo Dybala, principalii oameni de atac din echipa torineza. Acestia au cele mai mari medii de suturi pentru echipa lor in Uefa Champions League, de mentionat este ca Paolo Dybala este si golgheterul echipei cu 5 goluri marcate.

Un lucru este foarte clar in aceasta seara, Juventus trebuie sa riste si sa isi surprinda adversarul pentru a castiga partida, altfel o sa fie foarte dificil.

Recomandarea princiapala:

  • Juventus – Atletico Madrid
  • Pronostic: Cristiano Ronaldo si Paolo Dybala sa aiba nimin un sut pe poarta

Recomandare secundara:

  • Man. City – Schalke
  • Pronostic: Man. City sa marcheze in ambele reprize si peste 2,5 cornere in fiecare repriza

O sa gasiti optiune pe placul vostru daca dati click pe butonul de mai jos. Astea sunt doua recomandari interesante de care putem profita in aceasta seara. Indiferent de situatie profitam de bonusul de 50 RON.

INCASEAZA ACUM FREEBETUL TAU>>>

More in Meciul zilei