Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Pariuri speciale pentru Liverpool – Porto 09.04.2019 – Andrei

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Pariuri speciale pentru Liverpool – Porto 09.04.2019 – Andrei

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Astăzi se dispută sferturile de finală ale Uefa Champions League. Eu v-am pregătit un pronostic pentru disputa de pe Anfield. Mult succes!

Liverpool – Porto

  • În cadrul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, Liverpool are ca adversar Porto, echipă care pornește fără dar și poate cu șansa a 2-a în această dublă. Portughezii au câștigat la pas grupa D a acestei competiții, 16 puncte acumulate din 18 posibile.În optimi, aceștia au reușit să se impună surprinzător în fața Romei, scor 4-3 la general. Are un stil de joc bazat foarte mult pe agresivitate, media fault-urilor comise de aceștia se regăsește la 16,3, iar în compania unei echipe cum este Liverpool, această medie poate fi depășită fără probleme.
  • De cealaltă parte, gazdele au avut parte de un parcurs extrem de dificil până în prezent. Au terminat pe poziția secundă în grupa C, 9 puncte acumulate, iar în optimi, cormoranii s-au impus în fața lui Bayern, 1-3 la general. Spaniolul Antonio Mateu este desemnat arbitru pentru această confruntare, arbitru extrem de exigent.Este greu de crezut că, oaspeții pot obține un rezultat pozitiv în această seară. Așadar, consider că, Porto va încerca să fracmenteze destul de mult acest duel prin fault-uri.

Recomandare

Netbet oferă linia de 13 fault-uri comise de echipa oaspete, linie excelentă din punctul meu de vedere. Ne putem bucura si de un prim pariu fara risc pentru ca avem la dispozitie 500 RON pentru orice bilet sau recomandare dorim. Apasa butonul de mai jos si pariaza fara risc in Uefa Champions League.

PLASEAZA RECOMANDAREA SI PARIAZA FARA RISC>>>

More in Meciul zilei