Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Pariuri speciale pentru partida dintre Manchester UTD si Barcelona

Pariuri speciale pentru partida dintre Manchester UTD si Barcelona

Salutare tuturor prieteni. Astazi avem in prin plan una dintre primele ”finale” din Uefa Champions League.

Manchester UTD si Barcelona promit foarte multe in aceasta seara, mai ales ca stim foarte bine declaratia lui Lionel Messi. Acesta isi doreste sa puna mana pe un nou trofeu, iar pentru acest obiectiv toata echipa trebuie sa fie 100% concentrata pentru ca altfel vor avea probleme.

Pe cealalta parte trebuie sa respectam mentalitatea celor de la Manchester UTD, un club cu ADN de invingatori, mai ales in aceasta competitie. Chiar daca pleaca cu sansa a doua, UTD spera sa isi surprinda adversarul.

Ieri ne-am bazat pe suturi si din pacate Harry Kane s-a accidentat grav in minutul 55, iar pronosticul nostru a fost lost, desi ne mai trebuia un singur sut pe poarta. Din pacate este foarte dificil sa prevezi asa ceva, insa ne vom mai incerca odata norocul, dar de data asta o sa ii avem in prin plan pe principalii jucatori de a atac a celor de la Barcelona.

Ieri am primit un bonus de 50 RON din partea celor de la Betfair si trebuie sa il folosim astazi intr-o partida din Uefa Champions League.

Recomandare 1:

  • Man. Utd – Barcelona
  • Pronostic: Lionel Messi si Luis Suarez sa aiba minim un sut pe poarta

Recomandare 2:

Astea sunt doua recomandari interesante pe care le-am selectat, insa o sa gasiti foarte multe optiuni interesante in oferta celor de la Betfair, iar faptul ca avem un bonus de 50 RON o sa ne ajute. Daca doresti sa vezi oferta si sa profiti de un bonus consistent apasa pe butonul de mai jos.

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA FAVORITA SI PROFITA DE BONUS>>>

More in Meciul zilei