Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Pariuri speciale pentru Tottenham – Ajax 30.04.2019

Pariuri speciale pentru Tottenham – Ajax 30.04.2019

Salutare tuturor. Semifinalele Uefa Champions League ne ofera foarte multe oportunitati, iar pariurile speciale sunt foarte accesibilie.

In aceasta seara avem parte de un super meci ce se anunta extrem de spectaculos si cu siguranta nimeni nu vrea sa il rateze. O sa vorbim putin despre Tottenham si Ajax, doua formatii ce au reusit sa aduca un zambet pe chipul suporterilor ce iubesc fotbalul total. Ambele echipe au reusit sa produca surprize, desi erau considerare ”victime” sigure, insa iata ca fotbalul ne demostreaza din nou ca este extrem de imprevizibil, insa meritele trebuie sa recunoastem meritele celor doua formatii.

Tottenham a reusit sa elimine Dortmund si Manchester City in drumul spre semifinala Uefa Champions League.

Ajax a facut legea in fata unor echipe precum Real Madrid si Juventus, doua formatii ce erau clar favorite pentru castigarea marelui trofeu.

Astazi avem o multime de pariuri speciale, insa trebuie sa fim si foarte atenti. Din punctul meu de vedere, atunci cand avem ocazia trebuie sa plasam un astfel de pariu pentru ca te tine in suspans pana la finalul partidei.

La casa de pariuri online Betfair poti obtine un bonus de 50 de ron pentru urmatorul meci din Uefa Champions League care se joaca miercuri, 1 mai,  daca plasezi un pariu simplu, de minim 100 de ron, pe orice selectie cu cota minim 1.50 din meciurile care se joaca marti,30 martie, in Champions League.

Avem un bonus foarte frumos indiferent de rezultatul partidei, insa speram sa profitam de pariurile speciale in cele doua zile de Uefa Champions League.

sursa foto: goal.com

Prima recomandare: 

A doua recomandare: 

Voi puteti sa alegeti din oferta celor de la Betfair optiunea preferata pentru ca acolo sunt o multimte de variante ce va pot aduce profit, insa ca totul sa fie bine, incasati si bonusul de 450 RON + bonusul de 50 RON pentru Uefa Champions League.

INCASEAZA ACUM BONUSURILE SI PLASEAZA UN PARIU SPECIAL>>>

CITESTE SI

More in Meciul zilei