Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Pariuri speciale – Posesia va fi un aspect important in El Clasico – 02.03.2019 – Vlad

El Clasico

Pariuri speciale – Posesia va fi un aspect important in El Clasico – 02.03.2019 – Vlad

Salutare prieteni! Dupa mai mult de o luna de absenta, astazi revin de-a binelea la butoane alaturi de echipa GnT. Cu siguranta mi-a lipsit acest sentiment si poate din nostalgie sau nu, am ales ieri sa nu scriu nimic, pentru a redebuta cu un pariu special pe un meci important de-al Barcelonei, la fel cum mi-am facut si debutul la aceasta pagina.

Meciul zilei

Bernabeul isi vrea revansa:
  • Daca ar fi sa acoperim scorul din partida retur din Copa del Rey de la mijlocul acestei saptamani si sa ne uitam doar pur pe statistica relevanta a meciului, am spune ca Real Madrid a dominat si poate chiar a si castigat acea partida. Din pacate, un meci de fotbal are 2 reprize, iar in cea secunda, catalanii au fost mult mai incisivi si au reusit inca o data sa-si umileasca rivalii pe Santiago Bernabeu.
  • Am avut parte de ceva declaratii razboinice inaintea meciului de astazi din partea lui Sergio Ramos & co. si ma astept ca impinsi de la spate de suporteri, astazi sa gaseasca fundul portii lui Ter Stegen cel putin o data. Plecand de la premisa ca Real va juca mult mai motivata decat Barcelona, prevad o repriza secunda in care catalanii vor trebui sa atace pozitional (jocul lor caracteristic de posesie), iar Real va incerca sa plece pe contre periculoase.
  • In ultimele dispute H2H ce au avut loc in capitala Spaniei in decursul ultimelor 3-4 sezoane, Real Madrid a depasit borna de 48% posesie o singura data, atunci cand invingeau Barcelona 5-1 la general in Cupa Spaniei si soarta acelei duble manse era pecetluita inca din turul de pe Nou Camp. In rest, majoritatea partidelor le-au terminat sub 45%. Solari intr-adevar a implementat un sistem bazat ceva mai mult pe posesie, insa cu Barcelona chiar si cand ai nevoie sa marchezi (cum s-a vazut in cupa), e dificil sa realizezi posesie.
Pronostic:

El Clasico

Info: Doar Betano ofera aceasta linie, Unibet are 46.5%, pe cand Netbet are chiar 45.5%.

Un alt pariu care mi se pare foarte interesant si cu sansa mare de reusita pentru El Clasico este cel oferit de colegul meu, Gabriel. Puteti citi analiza lui aici si va sfatuiesc sa urmati sfatul lui si sa asteptati cateva minute la live pentru a paria acel pronostic!

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

More in Fotbal