Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Pontul zilei pentru Lazio – Udinese 17.04.2019 – Andrei

Superpariuri din UEFA Champions League

Pontul zilei pentru Lazio – Udinese 17.04.2019 – Andrei

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Astăzi avem parte de un meci foarte interesant în Serie A, Lazio-Udineze. Pronosticul ales pentru această partidă are la bază loviturile de colț. Mult succes!

Lazio – Udinese

Informații meci:

  • Un meci foarte important pentru cele două formații.Lazio încă se luptă pentru un loc de grupe în Champions League, în timp ce Udinese încă nu a scăpat de o eventuală retrogradare. Ambele formații produc un număr impresionant de cornere. Lazio deține o medie de 5,43 cornere obținute per meci, iar pe teren propriu, această medie crește până la 5,81. În 6 din ultimele 7 confruntări din campionat, linia de 9,5 cornere a fost depășită fără probleme. Lukaku, Berisha, Marusic, Luis Alberto și Ștefan Radu sunt indisponibile pentru această confruntare, în timp ce Correa este anunțat incert.

INCASEAZA 450 RON BONUS PENTRU PARTIDELE DIN UCL>>>

  • De cealaltă parte, Udinese deține o medie de 5,24 cornere obținute per meci, iar în deplasare, acestă medie se poate regăsi la 5,01.Ultimele 3 confruntări s-au încheiat cu minim 10 cornere obținute. Behrami, Barak, Opuku și Nuytinck sunt indisponibili pentru această seară. Se pare că, stilul de joc va fi aproape identic. Sunt șanse ca, Lazio să folosească un stil de joc bazat pe formația (3-5-1-1), în timp ce Udinese sunt șanse să folosească un (3-5-2), pe parcurs, aceste așezări pot deveni foarte ușor într-un stil de joc bazat pe (4-3-3). Însă, aceste tactici nu sunt cele oficiale, așadar, nu ne putem lega foarte mult de ele. S-au mai întâlnit de 9 ori în ultimii 5 ani, 8 dintre acestea terminându-se cu cel puțin 10 cornere înregistrate.

Recomandare:

CITESTE SI

More in Meciul zilei