Connect with us

Meciul zilei

Ponturi baschet : Antwerp Giants vrea o victorie facila – 03.01.2020

Antwerp Giants players

Ponturi baschet : Antwerp Giants vrea o victorie facila – 03.01.2020

Dupa succesul de ieri din campionatul Ungariei, ne mutam putin mai la Vest, in campionatul Belgiei. Mechelen joaca cu Antwerp Giants intr-un meci in care echipa lui Dudzinski & Co pornesc favoriti.

Antwerp Giants ramane cea mai buna echipa din Belgia

Cu Dudzinski si Faye cei mai buni oameni ai echipei, Antwerp Giants a trecut printr-o perioada de tranzitie. Numeroase accidentari, apoi cazuri de COVID iar in cele din urma niste probleme financiare.

Ultimele s-au rezolvat si cu siguranta Antwerp Giants porneste favorita in confruntarea cu Mechelen. Au un ritm de joc foarte rapid si din informatiile mele pregatesc un astfel de run & gun inclusiv in acest meci. De altfel, este o sansa fantastica pentru Antwerp Giants sa profite de defensiva putin mai lenta a celor din Mechelen.

De asemenea, sa nu uitam ca Giants are un joc de echipa absolut fabulos. Paseaza extrem de mult mingea, au dubluri pe toate posturile si pentru campionatul Belgiei nu incape indoiala ca sunt cei mai valorosi.

Mechelen are ambitii mari

Odata cu aducerea lui Tony van den Bosch ( foto jos ) pe postul de director sportiv, s-au schimbat unele lucruri pentru ” cangurii ” din Mechelen. Au venit tot mai multi sponsori si a aparut o anumita stabilitate financiara pe care acestia nu au avut-o in ultimul deceniu.

Tony van den Bosch Mechelen

Ponturi baschet : Antwerp Giants vrea o victorie facila – 03.01.2020 – Tony van den Bosch a adus stabilitatea pentru Mechelen

Stau excelent pe postul de pivot, acolo unde au doi jucatori in double digits : Jito Kok si Trevor Thompson.  L-au adus de curand pe Mohamed Kherrazi, un jucator in care staff-ul lui Mechelen are incredere foarte mare. A avut prestatii decente in prima liga din Olanda : 3.5 puncte, 4.0 recuperari si 1.5 pase decisive / meci. E un jucator extrem de luptator in care ” cangurii ” isi pun o incredere foarte mare.

Concluzii

Una peste alta, Antwerp Giants este favorita acestui meci. Desi Mechelen vine doar acum intr-o formula completa dupa problemele cu COVID, sunt sigur ca vin sa puna probleme.

Cred ca Giants va impune ritmul. Cum ziceam, din info-urile pe care le am, vor juca in atacuri rapide si run & gun oridecate ori se va putea. Mechelen poate fi slabuta din punct de vedere defensiv si lenta de multe ori. Insa, din punct de vedere ofensiv, atunci cand sunt intr-o ” zi de joc “, pot pune probleme reale pentru adversari.

Vin dupa o pauza mai lunga, par ca au chef de baschet, cel putin din declaratii si nu stiu daca va fi cel mai usor meci pentru Antwerp. Pentru ca vreau sa elimin o posibila surpriza, cred ca cea mai buna optiune ar fi cea de over 158.5 puncte la o cota de 1.70, la Betano, cu prelungiri incluse.

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei