Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Ponturi baschet : Barcelona – Efes – 04.02.2021

basketball euroleague barca efes

Ponturi baschet : Barcelona – Efes – 04.02.2021 ( 22:00 )

Iata-ne in fata unei noi zile cu meciuri din Euroliga. Barcelona primeste vizita lui Efes Istanbul in cel mai important meci al zilei din baschet. Cine e favorita, ce jucam la acest pronostic, cine absenteaza din ambele tabere, in randurile de mai jos.

Barcelona – Efes – Posibila finala de Euroliga in acest sezon ?

Chiar daca Efes se afla in afara locurilor de PO, da, chiar cred in turci. De Barcelona nu cred ca ar avea rost sa vorbim prea multe, o vad principala favorita la castigarea trofeului si am vorbit in repetate randuri despre asta in preview-urile de pe site.

Gazdele vor fi lipsiti de Alex Abrines in timp ce marea intrebare si pariul nostru se va concentra pe Shane Larkin. Va juca Shane? Cat va juca ? Are rost sa il riste pentru a forta victoria in Barcelona?

Conform surselor pe care le-am mai gasit pe internet, aparent, Shane Larkin va juca in sfertul 1. Nu se stie daca va juca de la inceput sau va veni de pe banca. Chiar daca este game time decision si se poate sa nu joace deloc daca durerile persista, cred ca il vom vedea pe Larkin pe teren.

In conditiile unui Shane Larkin la doar 50 %, ei bine, putem profita de unele linii. In primul rand, de ce nu ar juca ? Ei bine, americanul s-a accidentat la ultimul meci de pe teren propriu, in campionat si a parasit terenul dupa doar cateva minute. Dupa doar 3 minute de joc, Shane parasea terenul cu dureri imense si nu a mai revenit pe parchet.

” Mizam ” pe Shane Larkin

 

Sunt 2 posibilitati. Fie Shane nu va juca, fie va avea minute limitate. Nu cred ca va juca mai mult de 25 de minute in aceasta partida. Daca nu joaca, cota evenimentului este nula, vom primi cota 1.

Shane Larkin Euroleague

Ponturi baschet : Barcelona – Efes – 04.02.2021 – Shane Larkin este o piesa de baza pentru Efes

Insa, daca joaca fie si 10 secunde, pariul e ” in joc ”. In conditiile unui Shane Larkin la doar 50 %, singura varianta logica este cea de sub la puncte.

Astfel, mizez pe maxim 16 puncte marcate de Shane Larkin, pentru o cota de 1.90, la Superbet, fara eventualele prelungiri incluse.

CITESTE SI

More in Meciul zilei