Connect with us

Meciul zilei

Ponturi baschet : BCM U Pitesti – CSU Sibiu – 17.03.2021

Ponturi baschet : BCM U Pitesti - CSU Sibiu - 16.03.2021

Ponturi baschet : BCM U Pitesti – CSU Sibiu – 17.03.2021

Meciuri tari azi in LNBM. Primul dintre ele se disputa la Pitesti, acolo unde BCM U joaca cu CSU Sibiu in timp ce Voluntariul primeste vizita lui U BT Cluj-Napoca.

CSU Sibiu continua sa joace bine

Dupa cum am spus si in precedenta analiza, Sibiul se misca foarte, foarte bine. Lipsita de aportul fanilor, fani care erau al 6-lea jucator, CSU are un record de 13-2 in acest sezon competitional. Dupa plecarea lui Philmore, au reusit sa ii aduca pe Johnson si Rathan-Mayes, jucatori care au facut din nou diferenta in meciul cu CSM Focsani.

Faptul ca au continuitate cu Fleseriu pe banca nu face decat sa-mi intareasca convingerea ca lucrurile se fac foarte bine la formatia ardeleana.

In continuare sibienii nu pot conta pe Lucas Tohatan care nu a facut deplasarea la Pitesti.

BCM U Pitesti poate fi surpriza placuta a acestui campionat

Spuneam la inceput de campionat ca BCM U Pitesti poate ajunge pana in finala. Cu putina sansa si cu decizii inspirate inca se poate intampla acest lucru.

Au o echipa all-around excelenta. Oamenii mari de sub panou sunt excelenti, atat Jevtovic cat si Bishop. Culmea, au un stil total diferit si asta ii ajuta de multe ori pe ” vulturii ” pitesteni.

Ponturi baschet : BCM U Pitesti - CSU Sibiu - 16.03.2021

Ponturi baschet : BCM U Pitesti – CSU Sibiu – 17.03.2021 – Jevtovic este, probabil, cea mai buna achizitie a Pitestiului din acest sezon

De asemenea, sa nu uitam de performantele lui Maciuca care creste de la meci la meci. Daca intra si Bogdan Popa intr-un ritm bun, putem spune ca Pitestiul sta decent la capitolul romani.

Au 4 infrangeri in campionat insa doar concentrarea a facut ca sa piarda unele dintre acestea, cel mai pur exemplu este meciul cu Dinamo. In meciul cu cei din Bucuresti, Pitestiul avea avantaj de 3 posesii inainte cu un minut de final. L-au pierdut inexplicabil, au pierdut mingea inainte cu cateva secunde de final si Dinamo a inscris ( aproape ) pe sirena.

Concluzii

Sibiul este favorita aici datorita clasamentului si intalnirilor directe. Totusi, sunt cateva aspecte de mentionat :

  1. Indiferent de rezultatul final, la momentul actual, Pitestiul nu are voie sa aiba o cota de 3.00 la victorie precum e la Betano. O cota de 2.20, 2.30 este mult mai corecta.
  2. Sibiul nu poate conta pe Tohatan si, din sursele mele, nici Cooper nu ar fi la 100 %.
  3. Nu am ascuns-o, de multe ori am spus ca o simpatizez pe CSU de la noi in campionat. Fie ca vorbim de antrenor, conducere sau suporteri, ceea ce se intampla la Sibiu este un exemplu de ” asa da “. Insa, in final, nu e loc de favoritisme. Daca Sibiul primeste 1.35, in deplasare, vs Pitesti, intr-o deplasare vs Timisoara cat ar trebui sa primeasca, 1.10 ?

Pe cat de buna este ofensiva Sibiului, in defensiva inca scartaie. Sper ca ardelenii sa dicteze ritmul lor obisnuit, cel rapid in care indiferent daca le intra sau nu, Pitestiul sa joace acel ” baschet corect ” in care sa profite de erorile din apararea sibiana.

Mizez pe minim 80 de puncte marcate de Pitesti la o cota de 1.88, la Betano.

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei