Connect with us

Baschet

Ponturi baschet : Cota de 2.50 din LNBM – 23.11.2020

Poza de la CSU Sibiu vs Craiova

Ponturi baschet : Cota de 2.50 din LNBM – 23.11.2020

N-am inceput rau pe NBA. Doua pronosticuri din trei castigatoare cu cel principal bifat. Astfel, dupa doua cote decente castigate aseara, de 1.57 si 1.83, trecem putin si pe meleaguri autohtone, acolo unde Sibiul joaca cu Craiova, in sala ” Transilvania ” din Sibiu.

A venit prima infrangere pentru ardeleni

Intr-un sistem de tip ” bula „, cum s-a procedat si in NBA, o data la doua saptamani au loc aceste turnee in diverse locatii din tara. Sibiul este gazda din nou a unui astfel de turneu. Daca in primul a iesit victorioasa in toate partidele, ieri Dinamo le-a administrat prima infrangere.

Trupa lui Constantinides va fi o nuca tare. De fapt, el a spus ca a venit sa ia campionatul la Dinamo. Bineinteles, sansele sa reuseasca acest lucru inca din primul an sunt mici. Insa, cu rabdare si cu ceea ce stie/poate Constantinides sa faca de pe banca tehnica, lucrurile sunt destul de realizabile.

Dinamo a reusit sa o desfaca pe Sibiu cum a vrut ea. Au avut o aparare agresiva si chiar daca Cooper si-a facut treaba sub panou, Luttete a fost aproape inexistent pentru echipa sibiana.

Daca nu acum, atunci cand ?

Asta ar trebui sa fie ideea pe care ar porni Craiova in acest meci. Daca nu profiti acum de Sibiu care vine cu un moral scazut, la nici 24h de la ultima infrangere si tu ai castigat ieri vs Pitesti, cand ar fi oportunitatea perfecta sa bati trupa lui Fleseriu ? Cand vor fi spectatori in tribuna ? Cand 3000 de oameni vor sari si vor canta pentru Sibiu ?

Suporteri CSU SIbiu

Ponturi baschet : Cota de 2.50 din LNBM – 23.11.2020 – Fanii lui CSU faceau o atmosfera incendiara la fiecare meci

Craiova arata interesant in acest an. Nu are nume senzationale. In trecut, se aduceau 1-2 jucatori cu nume si rezultatele nu apareau pentru ca nu aparea acea chimie intre jucatori sau se incerca valorificarea doar acelei ” vedete ” din echipa.

Craiova a inceput cu Pitestiul in urmatoarea formula : Filipovic – Person – Pratt – Diculescu – Tibirna. Au in Pratt un om care le face tot jocul. Americanul poate juca orice post la nevoie ( da, l-am vazut in cateva situatii chiar sub panou, pe post de pivot ). In plus, la ora actuala, banca tehnica a Craiovei mi se pare peste cea a Sibiului, cu toate ca am o afinitate pentru Dan Fleseriu, Aco Todorov pare superior tactic in acest moment.

Concluzii

CSU Sibiu vs SCM U Craiova este un meci tare in orice context in LNBM. Fara suporterii salii ” Transilvania ” din Sibiu care o impingeau de la spate pe echipa lui Fleseriu in momente grele va fi greu pentru ardeleni.

Dau de o echipa care nu are atat de multe nume individuale cat are o echipa care trage pentru un colectiv. Repet, momentan, Aco Todorov pare superior lui Dan Fleseriu, desi al doilea dintre ei mi-a redat placerea de a urmari baschet. Aici nu este loc de afinitati. Vorbim de valoarea propriu-zisa care pare indreptata spre Craiova.

Astfel, intr-un meci de 50-50, poate chiar 55-45 % pentru Craiova, aleg sa merg pe mana oltenilor in meciul de astazi, chiar daca Hardy poate va incerca sa ma contrazica 🙂

 

 

CITESTE SI

More in Baschet