Connect with us

Meciul zilei

Ponturi baschet : CSU Sibiu – Miercurea Ciuc – 14.03.2021

Ponturi baschet : CSU Sibiu - Miercurea Ciuc - 14.03.2021

Ponturi baschet : CSU Sibiu – Miercurea Ciuc – 14.03.2021 ( 16:00 )

O noua etapa de tip ” bula ” in campionatul Romaniei. Astfel, CSU Sibiu si Miercurea Ciuc se intalnesc pe teren neutru intr-un meci cu o favorita certa, echipa din Ardeal. Poate Miercurea Ciuc sa faca vreo surpriza?

CSU Sibiu pare sa-i fi gasit inlocuitor(i) lui Philmore

Fanii sibienilor au fost destul de ingrijorati dupa plecarea lui Philmore si asta pe buna dreptate. Era, probabil, cel mai in forma jucator din campionat. Daca nu cel mai in forma, cu siguranta in Top 3.

Reynolds si Rathan-Meyes si-au pus amprenta inca de la inceput pentru Sibiu. 21 pct, 8 rec, 1 pd si 16 pct, 4 rec, 5 pd au fost cifrele la debut pentru ” sibieni ” in disputa cu U BT Cluj-Napoca. Meciul a contat pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei si s-a disputat in BT Arena.

Ponturi baschet : CSU Sibiu - Miercurea Ciuc - 14.03.2021

Ponturi baschet : CSU Sibiu – Miercurea Ciuc – 14.03.2021 – Blake Reynolds ( prim-plan ) este o achizitie importanta pentru CSU

In clasament, Sibiul e pe 2, are 11 victorii si 2 infrangeri. Totusi, pentru echipe precum Cluj, Sibiu, Oradea sau Voluntari, este mai putin relevant locul pe care termina in sezonul regulat. Sau, cel putin, in acest sezon. Fara suporteri in spate, vom avea parte de meciuri intre cele 4 in care oricine poate castiga pe terenul oricui.

Miercurea Ciuc este o echipa decenta si cam atat

Miercurea Ciuc este pe locul 13/14 in Romania. Cu 2 victorii si 11 infrangeri, ultima dintre ele venita greu, in OT, Ciucul nu poate emite pretentii prea mari in aceasta partida.

Bowman este, probabil, cel mai bun jucator de la MC. Cu 24 de puncte, 17 recuperari si o pasa decisiva in ultimul meci, americanul poate face oricand diferenta..pe termen scurt. Pe termen lung este destul de greu. E greu pentru ca, intr-adevar, Ciucul are 5-6 jucatori bunicei, jucatori care pot pune probleme.

Ponturi baschet : CSU Sibiu - Miercurea Ciuc - 14.03.2021

Ponturi baschet : CSU Sibiu – Miercurea Ciuc – 14.03.2021 – Poate Bowman sa faca un nou meci mare ? / Foto : baschet.ro + Atletic Constanta

Din pacate, banca prea scurta ii pune in mare dificultate. Si nu ma refer neaparat la numar ci la valoarea jucatorilor.

Concluzii

Totul depinde de Sibiu in acest meci. Partida se va juca la Pitesti, in Trivale, pe teren neutru. Pentru ardeleni, primele 2 meciuri pot fi considerate partide excelente de pregatire in vederea ultimului meci, partida in care Pitestiul le va pune fara doar si poate probleme.

Tohatan nu va evolua pentru Sibiu insa Gavriloaia sau Torok sunt solutii extrem de viabile pentru jucatorul roman. Vad un meci incare Sibiul sa inceapa mai tare si apoi sa lase motoarele pe final. Pentru ca americanii Ciucului sunt constienti ca in astfel de meciuri pot sa produca cifre pentru statistica, pentru un viitor transfer, atunci cand nu au nicio sansa si adversarul o lasa mai moale, tind sa cred ca Sibiul va incepe tare si apoi Ciucul va avea o replica, pe final.

In aceste conditii, cred ca Sibiul va marca minim 47 de puncte in prima repriza. Cota este de 1.85 si este oferita de Superbet.

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei