Connect with us

Meciul zilei

Ponturi baschet : Danezii au meci greu – 18.11.2020

Baschet din Champions League

Ponturi baschet : Danezii au meci greu

Salutari,

Ramanem pe baschetul european, un baschet care ne-a adus profit considerabil in ultima perioada. Astfel, astazi poposim in Danemarca, acolo unde Bakken Bears primeste vizita celor de la Banco-di-Sardegna Sassari. Meciul va incepe la ora 21:00, ora Romaniei.

Cine este favorita ? Vom avea parte de un meci echilibrat ?

Fara doar si poate favorita este echipa oaspete. Cu un lot mult mai bun, mult mai experimentat si o dorinta mare de victorie dupa 2 infrangeri la rand in campionat, Sassari vrea sa continue parcursul perfect de pana acum din Champions League.

Cele 2 echipe au un stil foarte, foarte agresiv din punct de vedere ofensiv. De mai bine de 4-5 sezoane cei din Italia joaca acelasi ritm rapid. Ba mai mult, de cand a venit Gianmarco Pozzecco, la inceputul sezonului 2019-2020, echipa din Sassari pare ca are ca prima grija atacul. Asta, din pacate pentru italieni, se vede in campionat. De multe ori, echipa condusa de Gianmarco este ” ghicita ” ca stil de joc de cei care au informatii despre joc sau schemele echipei.

De partea cealalta, in Danemarca nu exista alt baschet decat run&gun. Prea putine partide cu puncte putine si la fel, apararea este lasata de multe ori de izbeliste. Un aspect extrem, extrem de important este ca au ACELASI ANTRENOR INCA DIN 1997 ! Steffen Wich este cel care a dus-o pe Bakken pe harta europeana a baschetului. Daca in urma cu cativa ani baschetul din Danemarca era doar o necunoscuta pentru europeni, iata ca usor usor unele lucruri si aspecte pozitive te pot pune sa evoluezi contra unor echipe consacrate cum este Sassari.

Ce mizam in aceasta confruntare ?

Deja am stabilit ca italienii au un avantaj mare. Cu acelasi stil de joc, cu o pofta de revansa dupa 2 infrangeri la rand in campionat, nu cred ca isi mai permit inca una.

Miro Bilan si-a revenit ( foto jos ) 100 % si va juca astazi la capacitate maxima pentru italieni. Este extrem de productiv acolo sub panou, are 16.9 puncte, 9 recuperari si 2.4 pase decisive / meci. Nu incape indoiala ca va domina lupta de sub panou.

Miro Bilan in Champions League

Ponturi baschet : Danezii au meci greu – Miro Bilan este gata de spectacol

Vad un meci deschis, un meci cu un ritm rapid. Intr-adevar, poate ca danezii stiu reperele salii, au acest avantaj. Insa Sassari este echipa cu o clasa superioara. Va incerca sa penalizeze orice eroare din defensiva danezilor. Atata timp cat Bakken primeste 87 de puncte de la Svendborg, 80 de la Naestved, Dinamo Sassari, intr-un ritm rapid, ar trebui sa marcheze minim 91 de puncte in aceasta partida, INDIFERENT de rezultatul final al meciului.

Aleg aceasta varianta in detrimentul unui handicap pe italieni pentru ca nu am foarte mare incredere in defensiva lui Sssari. Cu toate acestea, este echipa mai valoroasa, ar trebui sa se impuna insa aceasta selectie mi se pare mai safe.

Cota pentru acest tip de pronostic este de 1.66 si o regasiti in oferta celor de la Betano. Nu uita, la Betano poti incasa un SUPER BONUS la prima ta depunere ! Toate detaliile aici.

CITESTE SI

More in Meciul zilei