Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi baschet : Luka Doncic ne aduce o cota de 3 – 30.08.2020

NBA Luka Doncic

Ponturi baschet : Luka Doncic ne aduce o cota de 3 – 30.08.2020

Dupa o pauza de cateva zile cauzata de probleme sociale plus putina politica, NBA-ul isi redeschide portile pentru finalizarea sezonului deja in curs.

Astazi vorbim despre meciul dintre Clippers si Mavericks, acolo unde Mavs spera sa prelungeasca seria in timp ce Paul George & Co cauta sa termine seria in acest meci.

Inca de la inceput vreau sa clarific un lucru. Indiferent de rezultatul seriei, sper ca aceasta echipa din LA sa NU castige titlul. Rar mi-a fost dat sa vad o echipa cu o mentalitate atat de toxica. Si ma mira acest lucru, mai ales ca Kawhi este acolo. E drept, Leonard nu are mare vina insa declaratiile lui George, faptul ca Morris a vrut sa-l accidenteze din nou pe Doncic ( INTENTIONAT! ) ma fac sa am doar cuvinte pe care, probabil, nu le-as putea scrie aici.

Luka Doncic este omul momentului

Putina lume a crezut in el. Inca de la inceput a primit stereotipul baiatului venit din Europa care va face si el 2-3 meciuri bune pe sezon si doar atat va putea.

Intr-o lume ignoranta care uita de cat de importanta este Euroliga, a doua competitie ca valoare dupa NBA, Luka Doncic le-a dovedit contrariul in aproape fiecare meci. Cu medii de 28.8 puncte, 9.4 recuperari si 8.8 pase decisive / meci, Doncic, la ora aceasta, este cel mai productiv jucator de baschet existent in liga.

Astfel, putem vedea ca contabilizeaza, in medie, aproape un triple double in meci. Triple double inseamna ca la 3 categorii de statistica sa ai peste 10 ca si indice; Luka are 28.8, 9.4 si 8.8

Indiferent de rezultat, Luka Doncic va da totul in acest meci

Nu cred ca Luka este la 100 %. Insa stiu ca daca e sa piarda acest meci, nu se va da la o parte de la nicio minge. Doncic are un ADN de invingator. Campion al Euroligii, MVP de Euroliga, campion European..si astea pana la 20 de ani.

Consider ca Doncic poate sa mai faca inca o data un triple double, indiferent de rezultatul acestui meci. Cota este generoasa, 3.00 la Betano.

Increderea pentru acest meci este de 5/10

” Ponturi baschet : Luka Doncic ne aduce o cota de 3 – 30.08.2020 ” face parte din proiectul NBA Play-off Bubble. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Pariaza responsabil, niciodata mai mult decat iti permiti sa pierzi !

More in Baschet