Connect with us

Baschet

Ponturi baschet : Sepsi vs Arad – 04.12.2020

Ponturi baschet : Sepsi vs Arad – 04.12.2020

Salutari,

Revenim putin pe meleaguri autohtone cu un meci din baschetul romanesc. De data aceasta ne concentram atentia pe competitia feminina. Astfel, incepand cu ora 16:00, Sepsi SIC joaca cu ICIM Arad intr-un meci in care jucatoarele ” verzi ” pornesc clar cu prima sansa.

Sepsi SIC

Cred ca nici cei de la Sepsi nu mai stiu cate titluri au la rand in campionatul Romaniei. Cu o echipa extrem de solida, domina an de an campionatul. Au mai scos pe ici-colo capul si in Europa insa nu au avut rezultate remarcabile. Parau, Kelemen sau Ghizila sunt jucatoarele romance de la Sf Gheorghe care oricand pot face diferenta.

Bineinteles, nu lipseste ”ingredientul” strain, acolo unde Pasic, Tobin, Gardner, Pavlopoulou sau Ruzickova intregesc lotul celor de la Sepsi.

Una peste alta, Sepsi nu are rival in campionatul intern. Ocazional le-au mai pus probleme mai ales jucatoarele din Satu Mare dar foarte putin. Poate prea putin pentru ca cineva sa o detroneze pe echipa din Covasna in momentul de fata.

ICIM Arad

Din pacate pentru jucatoarele din Arad, tind sa cred ca astazi se pot pune doar o intrebare : cat de tare o pot limita pe Sepsi? Pentru ca de victorie nu poate fi cazul. Cu absente din cauza accidentarilor sau a pandemiei, Aradul poate alinia doar 8 jucatoare pentru aceasta intalnire.

Lipsesc piese importante. Asta nu poate face decat intareasca faptul ca cele din Sf Gheorghe vor avea un meci de antrenament in aceasta partida. Nu neg, Hadzovic sau Karakasevic sunt jucatoare extrem de importante, pot face diferenta. Insa cat de mult sa faca diferenta? Pot duce 40 de minute contra lui Sepsi ? Este foarte, foarte greu.

In plus, pot aparea oricand probleme cu faulturile. Si de acolo, ei bine, Sepsi poate marca mult mai usor pentru ca ICIM-ul ar aplica o tactica a unei aparari usoare sau poate marca din libere daca Aradul va fi agresiva.

Concluzii

Nu vad cum, in aceste conditii, ICIM-ul sa aiba vreo sansa in fata lui Sepsi. Se pune problema doar de cum poate Aradul sa limiteze proportiile scorului. Am de ales intre punctele celor de la Sepsi sau handicapul propus de Betano, de 24.5.

Aleg handicapul. De-a lungul timpului, Aradul, in formula completa, nu prea a miscat in front in fata celor de la Sepsi. Acum, in formula redusa, m-as mira sa poata tina o diferenta de pana in 24 de puncte.

 

Nu uita, la Betano gasesti un super bonus la prima ta depunere si cea mai buna oferta pe baschet !

Pariu la Arad cu Sepsi

Ponturi baschet : Sepsi vs Arad – 04.12.2020 – Meciul zilei este oferita de Betano

CITESTE SI

More in Baschet