Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi baschet : Spectacol in Italia – 03.09.2020

Ponturi baschet : Spectacol in Italia - 03.09.2020

Ponturi baschet : Spectacol in Italia – 03.09.2020

Meciuri complicate momentan in NBA si aleg sa mai treaca cel putin un meci pana sa ma ” ating ” din nou de campionatul nord-american.

Astfel, poposim putin in Italia, acolo unde Brindisi se duleaza cu Carpegna Pesaro intr-un meci in care echipa condusa de Francesco Vitucci porneste favorita.

Happy Casa Brindisi

Favorita acestui meci, cel putin pe hartie. O echipa care se bazeaza pe un mix de americani explozivi si care adora sa joace run & gun.

Thompson – Harrison – Willis – Bell – Perkins, acesta este de cele mai multe ori primul 5 trimis in teren de Vitucci, exceptie poate pe postul 1, cand se intampla ca Zanelli sa fie folosit titular.

Joaca la perfectie pick&pop si pick&roll, au jucatori excelenti pentru acest nivel.

Carpegna Pesaro

Daca ar fi sa aiba cei de la Pesaro vreun avantaj, acesta ar fi pe banca tehnica. Il au pe Jasim Repesa ( foto jos ), un antrenor care nu are nevoie de vreo prezentare speciala. Antrenor la nationala Croatiei intre 2005-2009, Repesa a condus echipe importante precum Lottomatica Roma, Cibona, Unicaja, Milano sau Buducnost.

Jasmin Repesa Pesaro

Ponturi baschet : Spectacol in Italia – 03.09.2020 – Jasmin Repesa este o achizitie extrem de importanta pentru Pesaro

Totusi, a dat de o echipa la Pesaro pe care ar trebui sa o schimbe din temelii pentru a avea performante. Si a facut acest lucru, are acum un prim 5 competitiv, Robinson ii poate face de multe ori jocul. De mentionat ca acesta se intelege perfect cu Cain, pivotul celor de la Pesaro, asta s-a putut vedea la antrenamentele acestora.

Una peste alta, faptul ca Repesa a schimbat din temelii lotul celor de la Pesaro ma face sa cred ca vom avea parte de un meci foarte, foarte interesant in aceasta intalnire.

Concluzii

Dupa cum am spus si anterior, Pesaro are un avantaj mare pe banca tehnica : Jasmin Repesa. In plus, joaca aceasta intalnire pe teren propriu si faptul ca vor beneficia de suportul fanilor ( e drept, accesul suporterilor va fi limitat ) ma face sa cred ca vom avea parte de un meci frumos, un meci in care apararile vor fi lasate putin deoparte.

Cota de 2.00 pentru ca sa avem parte de minim 168 de puncte in aceasta partida mi se pare foarte, foarte buna. Cota este oferita de Betano si include eventualele prelungiri.

De-a lungul istoriei, echipele au produs spectacol si aceasta linie a fost depasita in 4 din ultimele 5 meciuri. Nu contest faptul ca banca tehnica s-a schimbat la Pesaro. Totusi, sa nu uitam filosofia de joc a lui Jasmin Repesa : un baschet curat, rapid si eficient.

 

CITESTE SI

More in Baschet