Connect with us

Meciul zilei

Ponturi baschet : U BT Cluj – Athletic Constanta – 16.03.2021

Ponturi baschet : U BT Cluj - Athletic Constanta - 16.03.2021

Ponturi baschet : U BT Cluj – Athletic Constanta – 16.03.2021 ( 17:00 )

U BT Cluj-Napoca are un meci usor in fata lui Athletic Constanta. Fara victorie pana acum in campionat, la polul opus aflandu-se clujenii, dobrogenii vor incerca sa faca o impresie cat de cat buna.

U BT Cluj-Napoca este fara infrangere in campionat

Bineinteles, acest lucru conteaza mai putin daca nu ajungi cel putin intr-o finala de campionat. Play-off-ul e cel care conteaza si recordurile echipei dintr-un sezon regulat pot fi nule daca acestea nu se concretizeaza atunci cand trebuie.

Una peste alta, Clujul cred ca va avea o rotatie foarte lunga in acest meci. Ii va folosi foarte mult pe Lungu, Vida, Grasu sau Lapuste.

Interesant este faptul ca Silvasan a pornit in urma cu ceva timp un conflict indirect cu antrenorul Constantei spunand ca meciuri cu echipe precum Miercurea Ciuc nu ajuta pe nimeni. La aceasta declaratie a replicat managerul Constantei. Intregul sau raspuns il puteti vizualiza aici. O declaratie nefericita daca ma intrebati pe mine, poate putin luata din context. La ce orgoliu are Mihai Silvasan, sunt convins ca va dori ca ai sai sa inscrie suta in acest meci si sa demonstreze cele afirmate in acea declaratie.

Athletic Constanta a fost la un pas sa o bata pe Steaua

Ponturi baschet : U BT Cluj – Athletic Constanta – 16.03.2021 – Poate Constanta sa o limiteze pe U Cluj sub 90 de puncte ? / Foto : Facebook Athletic Constanta

Fara victorie in campionat, Steaua a fost pe cale sa fie prima victima a Constantei in acest sezon. Chiar daca ” militarii ” au condus tot meciul, pe final, dobrogenii s-au apropiat periculos. Astfel, era diferenta de doar o posesie cu 1 minut ramas pe tabela. Steaua si-a mentinut calmul si a castigat acea partida.

In rest, despre lot, nu ar fi prea multe de zis. Au 3 americani care par mai mult preocupati de statisticile individuale decat de jocul echipei. Chitu este unul din jucatorii care, dupa parerea mea, poate juca la un nivel superior. Acest lucru e valabil si in cazul celor doi Mainea.

Concluzii

Clujul vine dupa dezamagirea din Cupa cand au ratat un nou trofeu. Trebuie sa stranga randurile si Athletic Constanta este adversarul perfect pentru un meci de antrenament.

Atata timp cat Clujul nu va lua in deradere repriza a doua, cand, teoretic, ar trebui sa aiba un avans mai mare, linia de 93.5 puncte pusa de bookmakeri pentru Universitatea ar trebui depasita.

Craiova si Oradea au marcat peste 100 de puncte contra Constantei, Clujul are tot dreptul sa spere ca va marca minim 94.

CITESTE SI

More in Meciul zilei