Connect with us

Meciul zilei

Ponturi baschet : Voluntari – Oradea – Finala Cupei Romaniei

Ponturi baschet : Voluntari - Oradea - Finala Cupei Romaniei

Ponturi baschet : Voluntari – Oradea – Finala Cupei Romaniei ( 19:55 )

Iata-ne ajunsi in Finala Cupei Romaniei la baschet. Voluntari o intalneste pe CSM Oradea in Polivalenta din Cluj intr-un meci care nu are o favorita certa.

Despre cine are un mic avantaj, cine e posibil sa castige aceasta partida si cum arata cotele la pariuri, toate in randurile de mai jos.

CSM Oradea este o certitudine

” Vrajitorul ” Achim si-a pus inca o data amprenta decisiv pe jocul Oradiei. Astfel, dupa ce Clujul a condus la o diferenta formata si din 2 cifre, bihorenii s-au impus in stil de mare campioana.

Inca o data s-a dovedit faptul ca Oradea forteaza doar atunci cand trebuie si ca, momentan, managementul condus de Serban Sere este cu o clasa peste cel clujean. Daca nici in acest an Clujul nu ia campionatul, ar trebui sa se ia masuri imediate.

Revenind la Oradea, am vazut in Green un jucator de exceptie in semifinala cu Clujul. Lasand la o parte contributia sa ofensiva, cea defensiva a fost la inaltime. Din nou Watson le-a dovedit clujenilor din ce material e facut si a punctat decisiv contra acestora. De altfel, e deja o obisnuinta ca jucatorii care nu confirma la Cluj si sunt bagati intr-un con de umbra de staff-ul tehnic sa confirme la alte echipe. Daca ar fi fost doar un caz singular era o intamplare, asa..

Voluntariul are tot ce are nevoie pentru succes

Cu toate ca nu are vreun fan-base in spate care sa le asigure o simpatie din partea iubitorilor de baschet din Romania, lucrurile se fac profesionist la echipa din Ilfov; si asta datorita managementului de calitate.

Aducerea lui Ionut Georgescu ca manager general la Voluntari este o garantie pentru succesul imediat si pe termen lung. Il cunosc pe Ionut, stiu ca nu se multumeste niciodata cu putin si orice sezon in care nu joaca cel putin semifinalele este unul ratat. De aceea, a adus la Voluntari un Vlad Moldoveanu sau Anthony Hickey gata sa faca oricand diferenta.

Ponturi baschet : Voluntari - Oradea - Finala Cupei Romaniei

Ponturi baschet : Voluntari – Oradea – Finala Cupei Romaniei – Anthony Hickey este unul din cei mai in forma baschetbalisti din LNBM

Interesant este ca au trecut si de Craiova cu emotii. Dupa ce au trecut de Pitesti in ultima secunda, Voluntariul a trecut de Craiova la un punct, 81-80. Desi au avut 15 puncte avans inaintea ultimului sfert, cu cateva secunde inainte de final, Craiova conducea la 1 punct. Pratt a ratat aruncarea decisiva pentru olteni in ultima secunda si Voluntariul s-a calificat in finala Cupei Romaniei la baschet.

Cum arata cotele si ce am putea paria pe aceasta finala ?

Oradea are un mic avantaj datorita experientei superioare la nivel de finale. Totusi, lotul Voluntariului este unul special. Si este special pentru ca mi se pare acea echipa care poate bate pe oricine si poate pierde cu oricine.

Personal, sper ca arbitrajul sa fie corect. Am vazut prea multe discutii in ultimul rand pe tema asta si uitam de sport in sine daca ne concentram pe fiecare eroare de arbitraj. Consider ca nu au fost greseli decisive pana acum, vorbind strict de acest turneu.

La Betano ai 0 % marja la acest meci. Astfel, poti paria la super cote. 1.66 ai daca vrei sa mizezi pe bihoreni in timp ce victoria ilfovenilor este cotata la 2.51.

Ponturi baschet : Voluntari - Oradea - Finala Cupei Romaniei

Ponturi baschet : Voluntari – Oradea – Finala Cupei Romaniei – Mizam pe punctele ilfovenilor

Voluntariul este genul de echipa care ii poate marca 75 de puncte Oradiei. Indiferent de rezultatul final al partidei, ca vorbim de o victorie a ilfovenilor sau de una a Oradiei, cred ca Hickey & Co pot face o partida buna din punct de vedere ofensiv.

Defensiv, cum am vazut de multe ori, sunt momente in care acestia isi pierd de tot busola si adversarii marcheaza 10-15 puncte la rand.

Nu vad o favorita certa. De aceea, ca o concluzie, aleg sa mizez ca Voluntariul sa inscrie minim 75 de puncte astazi, incluzand eventualele prelungiri. Cota este de 1.60, la Betano.

CITESTE SI

More in Meciul zilei