Connect with us

Meciul zilei

Ponturi baschet : Voluntari vs Craiova – 07.03.2021

Ponturi baschet : Voluntari vs Craiova - 07.03.2021

Ponturi baschet : Voluntari vs Craiova – 07.03.2021 ( 17:55 )

Final 8-ul Cupei Romaniei se disputa in aceste zile la Cluj-Napoca. Dupa ce ieri au parasit competitia CSU Sibiu, BC Timisoara, BCM U Pitesti si Steaua, astazi, cele 4 ramase se lupta pentru un loc in finala.

Voluntari a trait periculos cu BCM U Pitesti

La capatul unui meci colectiv destul de rau pentru ilfoveni, acestia au reusit sa se impuna aproape buzzer. Cu un avans de 2 posesii si cu mai putin de un minut ramas pe cronometru, Pitestiul a reusit intr-un fel sau altul sa se bata singura. Un fault pe aruncare de 3 puncte venit inainte cu o secunda de final a petcetluit istoria meciului.

In rest, Voluntariul a avut 3 jucatori cu statistici excelente : Hickey – 16 pct, 4 rec, 2 pd, Barro – 14 pct, 8 rec si Moldoveanu – 11 pct, 7 rec, 1 pd.

Din pacate pentru Voluntari, cam atat. Insa, o victorie venita atunci cand poate nimeni nu mai spera, poate fi un boost de moral fantastic.

Craiova vine dupa un dublu OT cu Steaua

Ponturi baschet : Voluntari vs Craiova - 07.03.2021

Ponturi baschet : Voluntari vs Craiova – 07.03.2021 – Pratt a fost decisiv ieri pentru Craiova

25-21 dupa doua reprize de prelungiri a fost scorul de ieri dintre Craiova si Steaua. La capatul unui meci cu un Pratt imperial, Craiova a reusit sa se impuna cu 82-78. Americanul mentionat anterior a fost MVP-ul partidei. A reusit un triple-double de exceptie, 20 pct, 12 rec, 10 pase decisive. Deloc de neglijat si prestatia lui Henson, 19 pct, 9 rec, 5 pd.

De partea cealalta, Steaua a incercat sa tina aproape de Craiova, a reusit asta insa rotatia mai scurta a cantarit decisiv in acest meci. Chiar daca au avut 5 puncte avans in prelungiri, au trebuit sa se recunoasca invinsi la capatul unui meci extenuant.

Cine are avantajul, cum arata cotele la pariuri si ce pariem ?

Ponturi baschet : Voluntari vs Craiova - 07.03.2021

Ponturi baschet : Voluntari vs Craiova – 07.03.2021 – Cotele sunt oferite de Superbet

Cotele sunt oferite corect. Voluntariul este favorita datorita lotului superior si a faptului ca oltenii vin dupa un dublu OT. Nu e usor deloc sa joci un sfert in plus cand ai urmatorul meci la 24h distanta.

In plus, Voluntariul a jucat prima ieri, inca de la ora 12, in timp ce oltenii au jucat dupa acestia.

In acest context, Craiova poate profita sub panou, acolo unde Henson pare intr-o forma foarte buna. Oltenii pot castiga aici doar daca Pratt mai face inca un meci de exceptie, precum in sferturi. Imi vine greu sa cred ca meciul de ieri al Voluntariului nu a fost un semnal de alarma pentru ilfoveni. Ar trebui sa intre mult mai serios in partida, au tot ce le trebuie si Hickey & Co cred ca vor castiga in aceasta partida.

1.50 este cota oferita de Superbet pentru victoria Voluntariului, incluzand eventualele prelungiri.

CITESTE SI

More in Meciul zilei