Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Formula 1

Ponturi Formula 1 – Ferrari ne aduce un Value Bet in calificarile din Baku- 26.04.2019 – Vlad

Ferrari

Ponturi Formula 1 – Ferrari ne aduce un Value Bet in calificarile din Baku- 26.04.2019 – Vlad

Avem o serie excelenta in ceea ce priveste calificarile pe Formula 1 si incercam sa continuam acest trend si in weekend-ul din Marele Circ care se desfasoara in Azerbaijan.

Calificarile pentru Formula 1 din Baku vor fi transmise in direct atat de Digi Sport, cat si de Telekom Sport, de la ora 16:00.

Ferrari a aratat impecabil pe circuitul stradal din Baku:
  • In opinia mea, Ferrari in ceea ce priveste „ritmul pur”, ci nu ritmul de cursa, este de departe cea mai fioroasa masina din intreg circuitul Formula 1. Mercedes cumva reuseste mereu sa se ajusteze si sa scoata masina si tactica mai buna pentru intreaga cursa (gestionare pneuri, combustibil, intrari la boxe).
  • Este posibil sa vedem in sfarsit un podium care nu are numai „Sageti Argintii” pe el si sa vedem si posibil o dubla Ferrari sau o noua prezenta Red Bull Honda. In ceea ce priveste upgrade-urile, atat Ferrari (un nou pachet aero, cu care se lauda ca acum ar trebui sa fie in fata celorlalti) cat si Red Bull care a adus improvizatii la motor pentru durabilitate si sustenabilitate.
  • Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionez ca este un traseu destul de nou, iar Lewis Hamilton si Bottas nu au amintiri foarte placute de aici, dovada fiind si iesirile lor in zonele de siguranta in FP2 cu masinile.
Pronostic:

Formula 1

Info: Cota pentru acest pariu variaza intre 1.40 si 1.65 la alte agentii. In opinia mea, cei de la Unibet fie au gresit, fie ii subestimeaza destul de tare pe cei de la Ferrari.

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

cote formula 1 unibet

La Betano acest pronostic are cota 1.55 dupa cum se vede in printul de mai jos:

Puteti deschide un cont si la Betano si aveti varianta de a specula aceste diferente mari de cote pentru castiguri fara riscuri prea mari

Deschide un cont la Betano AICI>>>

Multa bafta si pariati responsabil!

More in Formula 1