Connect with us

Cota 2

Ponturi fotbal : Cupa Romaniei ne aduce o cota de 2.67 – 09.09.2020

Tips Romanian Cup

Ponturi fotbal : Cupa Romaniei ne aduce o cota de 2.67 – 09.09.2020

Dupa ce ieri am pronosticat corect un single de 3.2, astazi ramanem pe meleaguri autohtone. Totusi, schimbam sportul. Astfel, m-am decis sa aleg o dubla din Cupa Romaniei la fotbal, acolo unde mai multe echipe isi disputa un loc in faza a doua a acestei competitii.

Ambele meciuri vor incepe la 16:30.

Astfel, mizez pe doua intalniri care se disputa in zona Transilvaniei.

In primul rand, nou-promovata in Liga a 3-a, Unirea Ungheni, primeste vizita mult mai puternicei Sticla Ariesul Turda. Intr-o serie cu doar 10 echipe, echipa din Turda sunt convins ca va trage destul de tare la promovare. Totusi, pana atunci, o eliminare inca din primul tur al Cupei Romaniei ar fi destul de rusinoasa.

Meciul se joaca la Ungheni, pe un gazon destul de bun, pe un stadion cu o capacitate de 500 de locuri. La capitolul achizitii, gazdele de astazi s-au intarit in compartimentul ofensiv. Au adus doi atacanti de la Avantul Reghin : David Potor, un tanar extrem de promitator si Vlad Bujor, ( foto jos) un atacant care pana nu de mult evolua in Liga 1 pentru echipe precum Botosani, Pandurii sau Sepsi.

Vlad Bujor Botosani

Ponturi fotbal : Cupa Romaniei ne aduce o cota de 2.67 – 09.09.2020 – Vlad Bujor este o achizitie foarte importanta pentru gazde

Turda nu concepe sa piarda aici insa va da de o nuca tare. Gazdele de astazi joaca foarte agresiv pe teren propriu si sunt convins ca vor compensa prin aceasta agresivitate. De cealalta parte, cei de la Ariesul vor victoria in cele 90 de minute.

Intr-o partida in care Ungheniul are entuziasmul si Turda – valoarea, cred ca vom avea parte de goluri in acest meci. Este inceput de sezon, echipele inca nu sunt ( sau nu ar trebui sa fie ) intr-o forma deosebita din punct de vedere fizic, vorbim de Liga a 3-a.

Sanatatea Cluj primeste pe teren propriu vizita celor de la Unirea Dej.

Termenul de teren propriu nu ar trebui sa fie folosit in mod deosebit in aceasta partida. Gazdele de astazi si-au schimbat ” resedinta ” si vor evolua meciurile din acest sezon la Jucu.

Sanatatea ramane acea echipa care tot timpul poate face surprize in Cupa Romaniei. Am putut-o vedea in fiecare an cum avanseaza in etapele superioare ale acestei competitii. Cu jucatori cu experienta mare in Liga 1, nu este un secret ca jucatorii Sanatatii evolueaza pe prime de joc, nu pe salarii.

Astfel, orice performanta in Cupa Romaniei este excelenta pentru jucatorii acestei echipe.

Unirea Dej nu ramane o echipa deloc de neglijat. Acum ca au si o rivala de oras in Liga a 3-a, sunt convins ca vor o pozitie cat mai sus in campionat si un parcurs cat mai lung in Cupa.

Cele doua echipe s-au intalnit de mai multe ori in ultimii ani. Spre exemplu, in ultimele 4 meciuri cele doua si-au impartit victoriile

Cel mai important aspect este ca ambele echipe joaca un fotbal destul de ofensiv. In 3 din ultimele 4 partide am avut minim 4 goluri, in una am avut parte de ” doar ” 3.

Consider ca si astazi vom avea parte de goluri. Ambele echipe vor calificarea mai departe, se joaca pe teren neutru, pe un gazon bun si ar trebui ca sa vedem goluri in ambele porti.

Cota totala a acestui bilet este de 2.67 si este oferita de Betano.

 

CITESTE SI

More in Cota 2