Connect with us

Fotbal

Ponturi Nations League – Patru pronosticuri speciale pentru duelul Portugalia – Elvetia – 05.06.2019

semifinalele Ligii Natiunilor

Ponturi Nations League – Patru pronosticuri speciale pentru duelul Portugalia – Elvetia – 05.06.2019

Dupa cum va mentionam prieteni, astazi avem meciuri de calitate. Atat la tenis, cat si la fotbal. Va urma mai pe seara si NBA-ul, acolo unde Game 3 este unul incredibil de important in aceasta serie.

Astazi, de la 21:45 se vor intalni Portugalia si Elvetia in prima semifinala de la UEFA Nations League. Din pacate, partida nu va fi trasmisa la TV in Romania.

NETBET ITI OFERA 200 FREEBET DACA PARIEZI PE NATIONS LEAGUE>>>

Portugalia este mare favorita a acestei confruntari:
  • Faptul ca aceste doua semifinale se disputa in Portugalia, este un imbold imens pentru echipa nationala condusa din teren de Cristiano Ronaldo. Acesta a ales sa nu joace niciun meci in grupele Nations League, insa acum a raspuns pozitiv la convocare, sperand sa aduca un nou trofeu in vistieria Portugaliei.
  • In opinia mea, bookmakerii au setat aceasta linie „neutra” la posesie, ca si cum ar fi fost o partida disputata pe teren neutru. Sa fim seriosi, stadionul va fi compus 95% din fani ai echipei gazda, iar Portugalia va fi echipa dominanta in aceasta partida. Singurul scenariu urat pentru acest pronostic in opinia mea este acela in care Portugalia inscrie repede si este obligata sa se retraga, fara sa reuseasca sa faca 2-0, iar Elvetia va iesi din aparare si va pune presiune.
Pronostic principal:

Ponturi Nations League

Pronosticuri secundare:

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal