Connect with us

Baschet

Ponturi NBA All-Star Game – Ambele echipe vor juca in onoarea lui Kobe Bryant – 15.02.2020

Ponturi NBA All-Star Game

Ponturi NBA All-Star Game – Ambele echipe vor juca in onoarea lui Kobe Bryant – 15.02.2020

Ponturi NBA All-Star Game: – A trecut Rising Stars Game. Acum asteptam cuminti sa vedem spectacolul de la NBA Contests. Dupa aceea insa va veni cu adevarat show-ul. Atunci cand Team LeBron si Team Giannis vor sosi pe parchetul din United Center duminca noaptea. Colegii mei au realizat un material stufos pe tema acestei partide si puteti gasi extrem de multe informatii interesante. Vezi articolul complet aici.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport vor transmite All-Star Game. Veti putea urmari Team LeBron vs Team Giannis pe TS1, de la 3:10 AM ora Romaniei in noaptea de duminica spre luni.

Ponturi NBA All-Star Game

NBA All-Star Game

  • United Center va gazdui duminica noaptea o partida pe cinste. Ma astept ca reeditarea Team LeBron vs Team Giannis sa fie una cu adevarat pe cinste. Seara va fi incarcata de momente si tributuri la adresa lui Kobe Bryant. Cel mai mare omagiu va fi sfertul 4. Acesta se va juca intr-un format cu ce are drept simbol specific numarul #24, purtat in ultimii 10 ani de cariera de Kobe.

  • Cele doua super-echipe etalate mai sus vor juca in urmatorul fel sfertul 4. Sa presupunem ca la finalul sfertului 3, scorul este 120-115. Tinta va deveni scorul cel mai mare (adica 120), la care se vor adauga 24 de puncte. Echipa care are dupa sfertul 3, cele 120 de puncte, va trebui sa ajunga la 144 pentru a castiga. Echipa cealalta, pentru a castiga, ar trebui sa ajunga tot la 144 (prima).
  • Ma astept asadar sa avem un sfert 4 in care echipele sa se apere si sa vedem DEFENSIVA! Vor fi multe faze frumoase fara doar si poate, greseli si presiune mai ridicata decat intr-un sfert 4 normal de All-Star Game, ce va duce la turnovers.

Ponturi NBA All-Star Game:

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet