Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Bucks ne aduce cota 2 – 18.08.2020

Ponturi NBA

Ponturi NBA : Bucks ne aduce cota 2 – 18.08.2020

Continuam aventura prin play-off-ul de NBA cu o noua recomandare. Daca ieri ne-am oprit la 9 win-uri la rand dupa ce Nets a dat cu 3 puncte mai mult decat pronosticasem, astazi vorbim de o cota de 2 la meciul dintre Bucks si Magic.

Arata Bucks precum o echipa care poate lua titlul ?

Vom avea raspunsul in aceasta seara. Pentru ca daca ar fi sa ne luam dupa rezultatele din Bubble, raspunsul ar fi ..NU..( avem cum sa ne dam seama ).

Cei din Milwaukee au odihnit destui jucatori de-a lungul meciurilor din Orlando. Astfel, nu am putea sa dam un verdict precis in ceea ce priveste intrebarea din subtitlu. Totusi, daca este sa vorbim de un Bucks cu tot lotul valid a carui joc il stim dinainte de pandemie, cred ca raspunsul il avem cu totii-n gand : DA !

Cei de la Bucks sunt dependenti de Giannis, asta e clar. Grecul vine odihnit in aceasta partida si dupa incidentul cu Wagner, dupa care a fost suspendat o etapa, cred ca a avut timp sa se incarce pozitiv si sa vina cu o alta energie in acest meci. Spun asta pentru ca dupa operatia pe care a suferit-o la dinti in timpul acestui turneu, grecul a parut putin nervos, putin recalcitrant.

Magic joaca ” acasa ” insa nu are niciun avantaj

Cei din Orlando joaca ” acasa „, in Orlando, insa in absenta fanilor…terenul propriu nu inseamna nimic in aceasta partida.

In plus, Orlando este genul de echipa de la care nu stii la ce sa te astepti. Nu stii cand joaca run&gun si nu stii cand incetinesc ritmul. Au jucatori capabili sa faca ambele faze.

Revenind la meciul in sine, la ora la care scriu analiza nu se stie daca doi dintre cei mai importanti oameni vor juca pentru Magic : Mo Bamba ( infectat cu COVID-19 ) si Aaron Gordon.

Daca in cazul primului sansele sunt infime sa joace, Gordon are toate sansele. Inca nu au trecut cele 14 zile in cazul lui Mo si nu cred ca cineva va risca sa il joace inca, chiar daca va avea un test negativ in orele ce vor urma. Aminu este si el out, la fel ca si Isaac.

Concluzii

Imi vine greu sa cred ca cei de la Bucks nu vor castiga aici. Cei din Orlando au cateva piese importante lipsa si asta ar trebui sa se vada.

Cu toate ca Vucevic este un om foarte, foarte important acolo sub panou pentru Magic, daca ne uitam dincolo, fratii Lopez + Giannis vor face legea sub panou, fie ca vorbim de recuperari defensive sau ofensive.

Tocmai de aceea, intr-un meci cu o echipa din Orlando care cred ca va incerca sa incetineasca putin ritmul si sa fie un meci de lupta mai mult, cred ca Bucks va face minim 51 de recuperari in aceasta partida.

Match-up-ul dintre cele 2 este perfect, pe hartie, pentru aceasta linie.

Cota este de 2.00, este oferita de Betano si ne putem dubla investitia cu aceasta recomandare.

Nu uitati, vorbim de un proiect pe termen lung si concluziile le vom trage la final de sezon.

Increderea pentru aceasta recomandare este de 7/10.

Acest meci face parte din proiectul NBA Play-off Bubble. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Ponturi NBA

Ponturi NBA : Bucks ne aduce cota 2 – 18.08.2020 – Cota zilei este oferita de Betano

Vrei sa joci si tu aceasta recomandare? Fa-o acum cu un SUPER BONUS LA DEPUNERE !

CITESTE SI

More in Baschet