Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Jazz cauta revansa – 19.08.2020

Pariurile pe meciuri din NBA

Ponturi NBA : Jazz cauta revansa – 19.08.2020

Dupa socul de ieri pe care l-a provocat Bucks pariorilor, astazi avem parte de un meci foarte echilibrat, meciul 2 dintre Jazz si Nuggets.

Daca este sa vorbim putin de meciul de ieri, nu cred ca are cineva vreo explicatie. In continuare cred ca Bucks se va califica insa meciul de ieri este clar un semnal de alarma.

Ne face un cadou Betano cu acest spread?

As vrea sa intram direct la subiect. Pentru ca nu vorbim de o linie per total ci doar pe una dintre echipe, consider ca este lucrul cel mai bun pe care il putem face.

Vorbim de aruncarile de la distanta. Colegul meu Andrei a facut o analiza foarte buna pe primul meci dintre cele 2. Sa fiu sincer, am discutat cu el si am zis ca nu imi place neaparat acea linie insa daca are incredere, tot timpul sa mearga pe feeling.

Nuggets sa aiba minim 12 aruncari de 3 puncte reusite in meci pare un cadou din partea celor de la Betano. Sa vorbim putin despre asta.

Ei bine, in echipa din Denver cam toti pot sa arunce de la distanta. Nu de putine ori l-am vazut in Bubble pe Jokic ( pivot la origine ) ca si conducator de joc daca situatia a cerut-o. Avantajul celor de la Denver este ca sunt foarte versatili. Jucatorii pot evolua pe pozitii multiple. Astfel, jucatori care evolueaza pe 5 pot evolua pe 4 fara probleme sau chiar pe 2-3 daca situatia o cere ( vezi situatia lui Nikola ).

In plus, exceptandu-l pe Bol Bol si inca 1-2 jucatori, ORICINE din lotul lui Nuggets poate arunca cu succes de ” afara ” .

Daca este sa vorbim de dezavantaje, totusi, da, faptul ca Nuggets nu joaca pe teren propriu este un mare dezavantaj. Am mai vorbit despre asta aici. Pe teren propriu, datorita altitudinii, cei din Denver au un avantaj imens.

Jazz nu are cea mai solida aparare

Cel putin nu in Bubble. Se apara destul de greu la ” switch ” si de asta poate profita echipa din Denver.

In plus, in urma cu nu foarte mult timp, nu mai departe de un sezon sau doua, filozofia de joc a celor din Utah era o aparare intensa. Acest lucru s-a mai schimbat, prefera jocul foarte rapid si cu puncte multe marcate, in special de cand Donovan Mitchell le conduce jocul.

Concluzii

Nuggets a aratat bine de la distanta in aceste meciuri din Bubble in timp ce Jazz nu detine cea mai solida aparare care cedeaza la switch-uri destul de des.

Consider ca Denver poate reusi minim 12 cosuri de 3 puncte in conditiile in care aproape toata echipa poate arunca din afara semicercului.

Cota este mai mult decat decenta, 1.75 la Betano.

Increderea pentru acest meci este de 9/10.

Acest meci face parte din proiectul NBA Play-off Bubble. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Mult succes si pariaza responsabil, NICIODATA mai mult decat iti permiti sa pierzi !

Ponturi pariuri NBA

Ponturi NBA : Jazz cauta revansa – 19.08.2020 – Selectia zilei este oferita de Betano

Poti juca si tu aceasta recomandare cu un SUPER BONUS la depunere ! Click aici pentru detalii

More in Baschet