Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi NBA – Knicks vs Hawks se dueleaza in Madison Square Garden – 17.12.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Knicks vs Hawks se dueleaza in Madison Square Garden – 17.12.2019

Seara trecuta baietii de la Memphis Grizzlies ne-au bagat banii in buzunar si ne-au ajutat sa debutam intr-o noua saptamana cu verde. Sa speram ca cei de la Knicks si Hawks au “chef de distractie” astazi in Madison Square Garden si ca vor presta un baschet care sa incante fanii.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit (de verificat programul pe pagina de FB – “NBA la TelekomSport” insa in mare parte, transmisiunile sunt in perioada weekend-ului).

Knicks vs Wizards

New York KnicksKnicks vs HawksAtlanta Hawks
  • Sunt doua chestii care-mi plac in meciul asta. De obicei cand o echipa joaca in MSG, incearca sa impresioneze. Al doilea lucru este faptul ca baietiilor de la Atlanta Hawks le place sa arunce de la 3 puncte. Acestea doua combinate ne dau pariul de astazi. Linia este setata la 21.5, pe cand eu ma asteptam la cel putin 23.5.
  • Cand Trae Young este in forma, Hawks reusesc chiar si meciuri cu 15+ aruncari de 3 puncte reusite. In ultimele 2 meciuri, impotriva unor aparari solide, Young a inscris sub 30% de la 3 puncte. Astazi nu joaca nici vs Lakers si nici vs Pacers, ci impotriva celor de la Knicks, care au lacune uriase in defensiva.
  • Cotele oferite de bookmakeri dau acest meci drept unul de aproape “toss up”. Exact asta este, nimeni nu ar fi socat daca Hawks castiga la 30, Knicks castiga la 30 sau meciul se termina cu un buzzer beater in OT. Asta este farmecul NBA si farmecul cand doua echipe care fac tanking se intalnesc. May the best team win si sa vedem cat mai multe incercari de 3 puncte pentru “stat padding”.

Pronostic:

Recomandare secundara:

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet