Connect with us

Meciul zilei

Ponturi NBA : Lakers nu isi mai permite pasi gresiti – 20.08.2020

ponturi nba la pariuri

Ponturi NBA : Lakers nu isi mai permite pasi gresiti – 20.08.2020

Ieri am inverzit meciul zilei din baschet si astazi sper sa se intample acelasi lucru. Vorbim de partida dintre Los Angeles Lakers si Portland Trail Blazers, un meci cu o favorita pe hartie. Totusi, rezultatul primului meci din serie ne spune altceva.

Portland Trail Blazers nu are nimic de pierdut

Guilty pleasure. Asa as numi ceea ce am in momentul de fata pentru echipa din Portland. Nu de alta insa au un jucator acolo din ” garda veche ” care a dovedit din nou ca poate fi foarte util intr-un mediu sanatos, Carmelo Anthony.

La momentul actual, tind sa cred ca Trail Blazers este cea mai unita echipa din NBA. Dupa ce am vazut discursul recent al lui Terry Stotts, HC-ul celor din Portland, acest lucru mi-a fost confirmat.

Gestul sau de a-i inmana mingea dupa victorie lui Nurkic, cel care si-a pierdut bunica din cauza COVID-19 demonstreaza ce familie unita este Blazers in momentul de fata.

Sa nu uitam ca Dame este, probabil, cel mai in forma jucator din Bubble alaturi de Giannis si Doncic.

Los Angeles Lakers nu concepe sa nu castige astazi

Lasand la o parte infrangerea din primul meci de play-off vs Blazers, ceea ce a durut cel mai tare a fost atitudinea celor de la LAL. Aceasta atitudine a fost comentata si de celebrul Snoop Dogg care i-a ” amendat ” pe jucatorii celor de la Lakers care au avut niste procentaje dezastruoase de la distanta.

Sa iei bataie nu ar fi o problema, sa ii inscrii doar 93 de puncte lui Blazers…da, e o problema. Nu de alta insa cei din Portland nu sunt deloc o echipa ce pun accentul pe defensiva. Prefera de multe ori acel run & gun care sa ii oboseasca pe adversari.

O noua infrangere aici ar pune probleme serioase la capitolul moral. Lakers ar putea oricand sa revina de la un 0-2 insa s-ar acumula o anumita tensiune pe care James & Co nu o vor.

Concluzii

Subiectiv, parca mi-as dori sa bata Blazers, sa vad un 2-0 si apoi sa vezi cele mai frumoase meciuri din primul tur de play-off.

Realist, totusi si obiectiv..Lakers este favorita mare aici. Dupa ce am vazut cat de tare a fost impinsa Clippers de arbitraj de la spate in meciul 1 cu Clippers, tare mi-e ca acelasi lucru se poate intampla si aici daca LAL are nevoie de un mic imbold.

Una peste alta, nu vad cum ar putea avea din nou prestatia rusinoasa de la 3 puncte din primul meci cu Blazers cand au marcat doar de 5 ori din spatele semicercului din peste 30 de aruncari.

De aceea, cred ca indiferent de rezultatul final, Lakers va marca minim 11 aruncari de 3. Vorbim de match-up-ul in sine, orice statistica anterioara nu isi are rost in acest context special din Bubble.

Increderea pentru aceasta recomandare este 7/10.

Acest meci face parte din proiectul NBA Play-off Bubble, intreaga statistica o puteti regasi aici.

Ponturi NBA Superbet

Ponturi NBA : Lakers nu isi mai permite pasi gresiti – 20.08.2020 – Selectia zilei de astazi este oferita de Superbet .

CITESTE SI

More in Meciul zilei