Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Mavs este all in – 25.08.2020

Luka Doncic NBA

Ponturi NBA : Mavs este all in – 25.08.2020

Ieri am reusit sa inverzim cota de NBA si asta nu poate decat sa ma bucure.

Pentru meciul de astazi am ales cea mai interesanta serie din play-off : Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers. O serie pe cat de tensionata, pe atat de frumoasa.

Am avut de toate. Am avut probleme cu rasismul, buzzer beater de exceptie din partea lui Doncic, reveniri de la – 20 de puncte.

Ca tot veni vorba de buzzer beater-ul lui Luka Doncic, imaginile video-ului de mai jos vorbesc de la sine.

Astfel, s-a facut 2-2 la general dupa un meci in care Mavs a revenit de la mai mult de 20 de puncte diferenta si a reusit o victorie contra lui Clippers, principala favorita la trofeu pentru multi. Sa nu uitam faptul ca Mavs a fost lipsita de aportul lui Porzingis, fapt care face si mai impresionanta aceasta victorie.

De partea cealalta, dupa un prim meci bun, cu 27 de puncte, PG13 ( Paul George ) s-a ” evaporat ” pentru gruparea din LA. Meciuri sterse, niciunul din urmatoarele 3 nu a fost de peste 20 de puncte. O performanta foarte stearsa pentru un superstar de talia lui PG13.

Ce pariem la acesst meci ?

Spunea Luka ca a aflat de faptul ca Porzingis nu joaca abia inainte cu 30 de minute de meci. Nu, n-a aflat inainte cu 30 de minute de meci, foarte probabil ca se stia dinainte cu vreo doua ore de a incepe partida. Oricum, nu asta e ideea principala.

Ideea principala este ca in absenta letonului imi este greu sa prezic cine va castiga. Pe de o parte, subiectiv, sper sa o faca Mavericks. De cealalta parte, obiectiv, LAC nu are voie sa piarda astazi.

Un aspect interesant este tensiunea din aceasta serie. Doncic a reusit sa le insufle colegilor mentalitatea de ” warrior ” pe care a dobandint-o in Europa in niste sali ostile din tari precum Serbia, Grecia sau Turcia.

Ai aflat de oferta pe sporturile americane de la 888?  

De ce este atata de interesant? Ei bine, in TOATE intalnirile din acest sezon dintre cele doua echipe, s-a dictat un fault tehnic.

Tensiunea este evidenta si asta s-a vazut inca din meciul 3, atunci cand Doncic i-a zis sa nu mai simuleze lui Harrell si americanul l-ar fi jignit rasial pe Luka ( desi daca ma intrebati pe mine aia nu e insulta rasiala niciodata si sunt convins ca nici Doncic nu a simtit-o in acest fel.

Mizez, astfel, pe minim un fault tehnic la o cota de 1.55 la Betano, pentru o incredere de 8/10.

Acest meci face parte din proiectul NBA Play-off Bubble. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

 

 

Cote NBA Betano

Ponturi NBA : Mavs este all in – 25.08.2020 – Meciul zilei este oferit de Betano

More in Baschet