Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Mizam pe Nikola Jokic – 21.08.2020

NBA Tips

Lakers ne-a bagat niste banuti in buzunar dupa meciul 2 cu Blazers si ajungem la 13-4 in proiectul NBA Play-off Bubble.

Pentru astazi ne indreptam atentia pentru, probabil, cea mai echilibrata serie care are potential foarte mare pentru un meci decisiv. Vorbim de meciul dintre Denver Nuggets si Utah Jazz, partida televizata de Telekom Sport, de la ora 23:00 ( RO Time )

Utah Jazz a fost perfecta in meciul 3 de la distanta

Nici Warriors intr-o zi buna cu Curry, Thompson si Durant nu o puteau opri pe Utah avand in vedere cum au jucat in primele 3 sferturi de la distanta. Au fost absolut fabulosi si au convertit 19 din cele 33 de aruncari de 3 puncte aruncate !

Intr-adevar, sfertul 4 a fost unul foarte prost din punct de vedere al acestora, doar 1/11 insa performanta per total a fost excelenta.

Totusi, astazi este alt meci. Si ca de obicei, este foarte greu sa repeti aceeasi performanta in doua meciuri la rand, in special in aceste conditii speciale.

Mizam pe Nikola Jokic

Nu cred ca Utah mai poate repeta performanta din primele 3 sferturi din meciul cu Nuggets. De aceea, cred ca Jokic va fi mai activ sub panou de data aceasta.

In conditiile in care nu vor reusi sa marcheze atat de la distanta, jocul va trebui mutat putin sub panou, daca vorbim de jocul celor din Utah. In aceste conditii, Rudy Gobert va trebui sa iasa la rampa si sa ii ajute pe cei de la Jazz destul de mult.

Match-up-ul sau este unul infernal : Nikola Jokic. Este foarte greu de prezis ce va face sarbul. De asemenea, este unul din cei mai inteligenti jucatori de pe parchet si asta se vede pe termen lung.

In conditiile in care nu stiu daca Utah va marca atat de mult, din nou, cred ca Nikola Jokic isi va face simtita prezenta sub panou.

In plus, Nikola este un jucator care puncteaza foarte mult si ofensiv, se bate pentru orice minge in ofensiva cand vine vorba de recuperari.

Aleg sa mizez pe minim 11 recuperari Jokic in aceasta partida. Match-up-ul promite destul de mult acest lucru. Daca Jokic va reusi 10 recuperari, miza ne va fi returnata.

Increderea pentru acest meci este de 7/10

Acest meci face parte din proiectul NBA Play-off Bubble, intreaga statistica o puteti regasi aici.

Nikola Jokic recuperari

Ponturi NBA : Mizam pe Nikola Jokic – 21.08.2020 – Cota zilei este oferita de Betano

More in Baschet