Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Mizam pe oamenii mari – 26.08.2020

Ponturi NBA

Ponturi NBA : Mizam pe oamenii mari – 26.08.2020

Cu o noua cota inverzita ieri, astazi cautam al 3-lea succes la rand in proiectul NBA Play-off Bubble.

Bucks vs Magic este meciul zilei la pariuri din baschet. Giannis & Co cauta sa termine seria in 5 meciuri. Vor reusi? Cred ca da. Vom miza pe asta? Nu.

Scurt istoric

Orlando Magic a socat o lume intreaga cand a castigat primul meci din serie. 122-110 a fost scorul acelei partide si fanii lui Magic incepeau sa prinda curaj. A fost o scanteie, totusi. Echipa mai buna, principala favorita la trofeu dupa parerea mea, s-a impus in urmatoarele 3 meciuri si scorul este 3-1 in momentul de fata.

Magic nu poate conta pe rosterul intreg, de acolo si surpriza mai mare pentru rezultatul din prima partida, toti se asteptau la un sweep ( sweep = victorie in serie fara a pierde vreo partida ).

Pariaza pe sporturile americane la 888 si prinde o super oferta !

Ce am putea paria in aceasta partida?

In primul rand, cred ca Bucks se va impune. Nu stiu daca la 1 punct sau 30 insa nu vad de ce ar prelungi seria. Doar o super partida din partea lui Magic si o prestatie de doar 50 % din capacitate din partea celor de la Bucks ar putea schimba ceva.

Am putut observa, totusi, ceva interesant. Atat Giannis cat si Vucevic au produs extrem de mult pentru cele doua echipe. Daca de la grec ne asteptam, faptul ca Vucevic a fost atat de constant in ultima perioada nu face decat sa intareasca recomandarea de mai jos.

Am cerut un pariu celor de la Betano si mi l-au dat la o cota decenta.

Double-double din partea celor 2 pentru o cota de 1.55 la Betano.

Ce inseamna double-double?

Double-double inseamna sa ai la doua categorii de statistica cifra de 10 sau mai mult : puncte si/sau recuperari, puncte si/sau pase decisive, pase decisive si recuperari, etc.

Cei doi au depasit aceasta linie in 3 din 4 partide. Atata timp cat Magic va lupta pana la ultima faza pentru o victorie aici, cred ca cei doi vor depasi din nou aceste DD-uri pentru a bifa o cota de 1.55.

Increderea pentru acest meci este de 7/10

Aceasta partida face parte din proiectul NBA Play-Off Bubble. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

 

CITESTE SI

More in Baschet