Connect with us

Baschet

Ponturi NBA Playoffs – Boston Celtics vrea sa rezolve seria cu Pacers – 19.04.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Ponturi NBA Playoffs – Boston Celtics vrea sa rezolve seria cu Pacers – 19.04.2019 – Vlad

Ieri am reusit sa bifam 5/6 recomandari castigatoare prieteni si acum scapati de presiunea examenelor, putem sa construim pe baza respectivelor rezultate bune. Game 3 de regula aduce cea mai mare tensiune in orice serie din NBA Playoffs si exact la asta ma astept si serile acestea.

Meciul de astazi se va desfasura in Bankers Life Fieldhouse cu incepere de la 3:40 si va fi televizat si in Romania, de catre cei de la Telekom Sport 1!

  • Fara Victor Oladipo, oricat de tacticizat si defensiv ar jucat cei de la Indiana Pacers, le va fi aproape imposibil acestora sa-i elimine pe Boston Celtics. “Verzii” conduc momentan seria cu scorul general de 2-0 si in opinia mea, detin avantajul psihologic impotriva celor de la Indiana Pacers.
  • In primul meci, Pacers au condus inainte de pauza cu 10 puncte. Apoi s-au dezumflat in sfertul 3, cand s-a activat Kyrie Irving putin (a terminat la egalitate de puncte ca si cosgheter cu Morris – in cazul acesta s-ar aplica regulile Dead Heat si s-ar imparti cota). In al doilea meci, parerea mea, in sfertul 4 s-a jucat soarta acestei serii. Condusi la 12 puncte in sfertul 4, cei de la Pacers erau foarte aproape sa “fure” Game 2, insa cumva, au pierdut acel sfert in TD Garden cu 12-31 si Celtics acum detin un avantaj urias.
  • Kyrie Irving a fost instrumental pentru Celtics in aceste doua partide. In prima a contribuit cu 20 de puncte, iar in celalalt meci, a inscris nu mai putin de 37 de puncte. Nu exista marcatori “puri” la vreuna dintre echipe inafara de Irving si mi-e greu sa cred ca Bogdanovic sau Collison pot face o seara cu mai mult de 25 de puncte.

NBA

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA>>>

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet