Connect with us

Baschet

Ponturi NBA Playoffs – Detroit Pistons isi joaca ultima sansa – 22.04.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Ponturi NBA Playoffs – Detroit Pistons isi joaca ultima sansa – 22.04.2019 – Vlad

Astazi am putea asista la doua sweep-uri in NBA Playoffs. Este vorba despre o posibila victorie in 4 meciuri a celor de la Milwaukee Bucks si o posibila victorie in 4 meciuri a celor de la Houston Rockets.

Meciul de astazi se va desfasura in Motor City, in noua arena Little Ceasars, cu incepere de la ora 03:10!

  • Daca Kevin Durant a zis ca cei de la Warriors le ofera un „Gentleman Sweep” celor de la Los Angeles Clippers (adica o serie castigata cu scorul de 4-1), se pare ca cei de la Milwaukee Bucks nu vor sa fie atat de darnici, ci vor sa se pregateasca cat mai repede de duelul mult asteptat impotriva lui Kyrie Irving si a celor de la Boston Celtics.
  • Astazi sunt constient de faptul ca cel mai probabil nici macar revenirea lui Blake Griffin (care e doar pe la 50% conform declaratiilor antrenorului Casey) nu le va salva pielea celor de la Pistons, insa macar ar putea sa „moara frumos”. Cam la atat sper si imi pun increderea in faptul ca vom avea parte de „vintage” Reggie Jackson astazi in Motor City.
  • Acesta a jucat destul de bine in aceasta serie, progresand de la meci la meci. De la 22 de minute in Game 1, a bifat 30 de minute in Game 3 si este clar ca joaca mai bine cu Blake in teren (are cui sa-i ofere pase). Acesta a inscris 12+ puncte in fiecare meci si ma astept ca acesta sa-si continue si seria de 5+ pase decisive pe partida astazi impotriva celor de la Bucks, care nu au mai castigat o serie de playoff de 18 ani si s-ar putea sa aiba „cold feet”, cel putin in prima repriza.
Pronostic: 

NBA Playoffs

Info: Linia pentru acest pariu la cei de la Betano este de 24.5!

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA>>>

Multa bafta si pariati responsabil!

More in Baschet