Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi NBA Playoffs – Houston Rockets sunt cu spatele la zid – 04.05.2019 – Vlad

NBA Playoffs

Ponturi NBA Playoffs – Houston Rockets sunt cu spatele la zid – 04.05.2019 – Vlad

Prieteni, m-am intors din Turcia cu forte proaspete si sunt la fel de pregatit de NBA Playoffs, cum sunt si cei de la Warriors sa treaca de Rockets in aceasta serie, sau la fel de pregatit ca si CJ McCollum care noaptea trecuta, dupa “quadruple OT” a declarat ca “de asta sunt aici, sunt perfect in regula”!

Meciul de astazi se va desfasura in Toyota Center cu incepere de la 3:40 si va fi televizat si in Romania, de catre cei de la Telekom Sport 1!

Baschet

Houston RocketsHouston Rockets (0-2) Golden State WarriorsGolden State Warriors

  • Long story cut short -> James Harden nu poate sa-i bata de unul singur pe Durant, Curry, Draymond, Thompson si Iguodala. Capela, Tucker, Gordon nu s-au prezentat prea bine in primele doua partide, iar Chris Paul, in teorie al doilea superstar al echipei din Houston, a fost “dat disparut” de coechipieri in unele momente si criticat foarte aspru de fani dupa prestatiile din jocurile 1 si 2.
  • Multi au afirmat ca era in care Chris Paul era un All-Star a disparut si ca accidentarile si-au spus cuvantul. Ei bine, eu inca tind sa cred ca acest Point Guard exceptional (15.6 puncte, 4.6 recuperari si 8.2 pase decisive in sezonul regulat) inca are 1-2, poate chiar 3 ani in el la nivel de elita. Astazi consider ca va inchide gura criticilor si cu starea necunoscuta a lui Harden (de jucat va juca, insa nu se stie cat de bine, datorita problemei la ochi), Chris Paul trbeuie sa iasa la rampa daca Rockets vor ca nu cumva sa ajunga seria la 0-3, o postura de unde este imposibil de revenit in opinia mea.
Pronostic: 

NBA Playoffs

PLASEAZA ACUM FARA RISC RECOMANDAREA DIN NBA >>>

Recomandare secundara: 
  • Golden State Warriors este cel mai prost match-up pentru Clint Capela, fara doar si poate. Acel “death line-up”, unde se joaca numai small ball ii forteaza mana lui Mike D’Antoni sa-l tina mai putine minute pe teren pe Capela decat normal, deoarece reprezinta un handicap defensiv pentru Rockets in duelurile 1 vs 1.
  • Chiar si asa, cu -19 la adevar dupa primele doua meciuri, D’Antoni a spus ca astazi trebuie sa schimbe foaia daca vrea sa revina in serie impotriva celor de la Warriors. Ma astept ca, Clint sa fie “carat in spate” de avantul fanilor din Toyota Center si sa faca un meci mare, asa cum ne-a mai obisnuit.

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet