Connect with us

Baschet

Ponturi NBA Playoffs – Warriors vor sa inchida repede seria – 21.04.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Ponturi NBA Playoffs – Warriors vor sa inchida repede seria – 21.04.2019 – Vlad

Astazi am putea fi martorii primului sweep din playoff si de asemenea, Warriors, Raptors si Blazers cauta sa duca scorurile la 3-1. Vor reusi oare?

Meciul de astazi se va desfasura in Staples Center cu incepere de la 22:40 si va fi televizat si in Romania, de catre cei de la Telekom Sport 4!

Imagine similară Los Angeles Clippers (1-2) Golden State Warriors

Imagini pentru golden state warriors logo

  • Long story short – dupa ce Rockets au facut 3-0 aseara in Salt Lake City, sub nicio forma Warriors nu vor sa taraganeze aceasta serie cu Clippers mai mult de 5 meciuri avand in vedere magnitudinea seriei ce sta sa urmeze. In opinia mea, acolo se decide titlul pentru Warriors (nu si pentru Rockets, care nu au un match-up favorabil cu cateva echipa din Est).
  • O sa-l citez pe Steph Curry, care a spus ca in Game 2, in acele 15 minute fatidice, cand Warriors aveau 31 de puncte avans, pur si simplu „au uitat sa joace baschet”. Si-au revenit baietii in Game 3 si cu o prestatie bunicica si de la Bogut si una magnifica de la Kevin Durant (38 de puncte in 30 de minute jucate). Astazi tot conform lui Steph, Warriors „trebuie sa faca ce o campioana adevarata trebuie sa faca” – adica sa castige in deplasare si sa se pregateasca sa inchida seria pe teren propriu.
  • Mi se pare personal ca Warriors i-au jucat pe toate partile pe cei de la Clippers in Game 3, intrucat Rivers chiar nu stie cum sa faca gameplan-ul. Exista dubii daca sa inceapa cu JaMychal Green in locul lui Zubac, daca sa-l tina pe Gallinari mai mult in teren sau daca sa-l mai tine pe Beverly la Kevin Durant. Aceste lucruri s-ar putea sa-i loveasca grav la ora meciului pe cei din Los Angeles si de obicei, revenirile magice nu se intampla de doua ori in aceeasi serie.
Pronostic: 

NBA Playoffs

 

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA>>>

Recomandare secundara: 
  • Cu DeMarcus Cousins accidentat, Andrew Bogut, MVP-ul ligii din Australia, ce a fost readus de Warriors dupa cativa ani, va vedea extra-minute astazi, cum a vazut si in Game 3 si ma astept sa contribuie la cateva pase bune pentru prietenul sau Curry si pentru KD (care a avut numai cuvinte de lauda la adresa sa).

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet