Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Ponturi NBA Playoffs – Westbrook are o revansa de luat – 23.04.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Ponturi NBA Playoffs – Westbrook are o revansa de luat – 23.04.2019 – Vlad

Seara trecuta am bifat o noua recomandare verde prin performanta foarte buna a lui Reggie Jackson. Pacat de cei de la Detroit Pistons, insa ma bucur foarte tare ca Utah Jazz au reusit sa castige meciul 4 si sa ne ofere un Game 5 foarte interesant in Houston.

Meciul de astazi se va desfasura in Moda Center, de la ora 5:40, acolo unde Damian Lillard & cei de la Trail Blazers spera sa inchida seria impotriva celor de la OKC.

Portland Trail BlazersPortland Trail Blazers (3-1) Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder

  • Cand zici „elimination game” si Russel Westbrook si Paul George in aceeasi fraza, nu ai chiar amintiri placute. In opinia mea, experientele precedente le-ar putea fi de ajutor celor doi astazi in Moda Center, insa va fi o misiune incredibil de dificila avand in vedere atmosfera si avand in vedere cat de „locked in” par cei de la Blazers pentru acest post-sezon, chiar si dupa ce l-au pierdut acum ~o luna pe Jusuf Nurkic, pivotul lor de baza.
  • De cand Westbrook l-a luat la batjocura pe Damian Lillard, in timpul sezonului regulat, Lillard are un record de 5-1 impotriva echipei lui Brodie. Morala – nu va bateti joc de un Point Guard care se afla in varful carierei si care nu are nimic de pierdut, ci totul de demonstrat.
  • Ma astept sa vedem un meci in care ambele echipe sa faca greseli defensive din cauza presiunii impuse de un meci cu caracter elimintoriu, iar Thunder sa joace extra-motivati. Steven Adams trebuie si el sa se porneasca in caciula, caci Enes Kanter chiar nu este un „rim protector” in adevaratul sens al cuvantului. Vad un meci foarte strans, decis pe final de sfert 4 intre Lillard si Westbrook sau Paul George si astept o afisare asemanatoare cu cea din Game 3 pentru OKC (cand au marcat 120 de puncte).
Pronostic: 

NBA Playoffs

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA>>>

Recomandare secundara: 
  • Cea mai „old school” serie din acest playoff este de departe cea dintre Denver Nuggets si San Antonio Spurs si cum clasicul trebuie sa fie clasic, ma astept la Game 7 dupa cele doua meciuri din Denver si San Antonio si ma astept si ca Jokic sa-si poarte iarasi echipa spre victorie azi.
Info: Linia pentru acest pariu la cei de la Betano si Bet365 este de 42.5!

Multa bafta si pariati responsabil!

More in Baschet