Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Ultima sansa pentru Magic : 24.08.2020

Ponturi NBA

Ponturi NBA : Ultima sansa pentru Magic : 24.08.2020

Chiar daca e meciul 4 doar, o infrangere aici pentru Magic ar insemna game over. Nu vad cum, vreodata, Orlando ar putea 3 la rand contra celor de la Bucks.

Revenind la meciul in sine, este 2-1 pentru Giannis & Co care si-au revenit dupa ce au pierdut primul meci de o maniera lamentabila.

Ce ar trebui sa stim despre acest meci ?

In primul rand, avem o favorita clara, echipa din Milwaukee si nu cred ca ar trebui sa aiba mari emotii in acest meci, daramite in general, in serie.

Echipa din Orlando, pe hartie, are avantajul terenului propriu. Insa acest avantaj ramane pe hartie. Nu pot beneficia de aportul publicului din cauza pandemiei care a cauzat probleme in intreaga lume.

Shorthanded in majoritatea meciurilor, Orlando Magic a cautat tot ceea ce puteau sa faca pentru a le pune probleme. Isaac, Gordon sau Mamba sunt jucatori foarte, foarte importanti pentru aceasta organizatie.

Mizam pe imaginatia lui Evan Fournier

In lipsa lui MCW, Evan Fournier va fi principalul om pe care ne bazam astazi in recomandarea noastra.

Conducatorul de joc francez, care poate evolua pozitiile 1-2 este una din piesele importante ale celor de la Orlando Magic. Daca punem la socoteala absentele mentionate mai sus, cred ca la momentul actual este cel mai important jucator, alaturi de Nikola Vucevic.

Ai aflat de SUPER PROMOTIA PE sporturi americane de la 888? Ai aici toate detaliile !

Pentru ca Vucevic se descurca destul de bine sub panou si singura sansa pentru Magic pare conexiunea dintre Fournier & Nikola, cred ca francezul il va servi de multe ori pe muntenegrean sub cos.e

Acolo, in spatiul de 3 secunde, Vuc’ si-a demonstrat clasa si faptul ca este cu o clasa peste fratii Lopez. Nu, nu cred ca va fi indeajuns pentru o victorie astazi insa, clar, totul trebuie sa inceapa de la Fournier & Vucevic.

3 pase decisive pentru un conducator de joc in care sta o intreaga echipa pentru a iesi la rampa pare destul de realizabil.

Cota este oferita de Betano, media francezului pe meci este de putin peste 3 pase decisive/meci.  Mi se pare un spread destul de realizabil pe performanta francezului de la care intreaga organizatie din Orlando asteapta foarte mult in acest meci.

Acest meci face parte din proiectul NBA Play-off Bubble, intreaga statistica o puteti regasi aici.

Increderea pentru aceasta recomandare este de 8/10.

Ponturi NBA Bucks Magic

Ponturi NBA : Ultima sansa pentru Magic : 24.08.2020 – Betano ne ofera selectia zilei

More in Baschet