Connect with us

Fotbal American

Ponturi NFL Pro Browl – Se experimenteaza cu reguli noi in Pro Bowl – 26.01.2020

ponturi fotbal american
Ponturi NFL Pro Browl – Se experimenteaza cu reguli noi in Pro Bowl – 26.01.2020

Ponturi NFL Pro Browl – Dupa meciurile de saptmana trecuta, parca tanjim dupa NFL in acest weekend. Trebuie sa ne multumim cu Pro Bowl-ul. Mai avem peste o saptamana pana la Super Bowl, acolo unde magia adevarata se va petrece in Miami.

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Ponturi NFL Pro Bowl

Image result for nfl logo vectorSpectacol garantat in Pro Bowl

  • Primul sfat important din acest articol -> pentru a avea profit garantat, recomand sa dati Cash Out imediat ce va scadea si cota la Betano. Puteti sa lasati pariul sa si mearga pana la capat pentru meciul de duminica, dar eu personal va spun ca voi da Cash Out daca cota de la 1.87 scade la 1.50 sau mai putin.
  • Motivul pentru care imi place acest pariu este anuntul NFL. Acestia au declarat ca vor “experimenta” doua reguli noi in acest meci demonstrativ. Puteti sa cititi mai multe despre acestea in articolul oficial, cu click aici. In principiu, ambele ofera mai multe sanse ofensivelor si daca se produc greseli, acestea se vor vedea cel mai probabil si pe tabela.
  • Imi place mult aceasta linie, la Betfair cota pentru ea fiind deja 1.50, tocmai din cauza anuntului recent. Va invit si pe voi sa jucati acest pariu cat mai repede, pentru a profita de un cash out pozitiv. Ii vom vedea pe Russell Wilson, LaMar Jackson, DeShaun Watson si multe alte vedete in actiune in Pro Bowl-ul gazduit in Orlando. Spectacolul este unul aproape garantat!
Ponturi NFL Pro Bowl

BETANO ne ofera o linie extrem de apetisanta pentru Pro Bowl 2020! Daca inca nu ai cont, profita acum atat de cota buna, cat si de 500 RON BONUS!<<<

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal American