Connect with us

Meciul zilei

Ponturi pariuri Premier League 27.02.2019 – Adina

Lista recomandari

Ponturi pariuri Premier League 27.02.2019 – Adina

Bună seara, prieteni! Am pentru voi niște recomandări pentru meciurile din etapa intermediară din Premier League. Știu că este un campionat mai dificil pentru pariori, cu multe surprize, dar să sperăm că nimerim cotele câștigătoare.

Arsenal- Bournemouth – 21.45

Statistica este cea care ne susține acest pariu. Arsenal are cinci victorii în ultimele cinci meciuri jucate acasă, pe când Bournemouth a reușit” contraperfomanța de a pierde toate cele 5 ultime partide jucate în deplasare. Spre deosebire de ultimul meci, cu Southampton, Aubemeyang este anunțat titular și îl vâd marcând în această seară. Plus, Bournemouth are probleme destul de mari de efectiv. Brooks și Wilson sunt indisponibili, Cook este incert, iar Lerma este spuspendat. Cu aceste date, efectiv nu vad altceva decât o victorie clară a lui Arsenal. Se pretează chiar și un pariu pe Arsenal handicap -1, la o cotă bună de 2.02.

Southampton- Fulham – 21.45

Avem aici un meci cu miză imensă, pentru că ambele echipe au nevoie ca de aer de cele 3 puncte. Southampton stă mai bine în clasament, cu 24 de puncte, spre deosebire de Fulham, care este pe 19 cu doar 17 puncte. Este clar că un egal nu a o ajută aproape deloc pe Fulham, care dacă nu poate să scoată 3 puncte cu Southampton, ce pretenții să aibă de la meciurile cu echipele mari? Aș merge pe o victorie a lui Southampton, dar este Anglia, așa că orice se poate întâmpla. Fiind un meci atât de important mă gândesc că o varianta mai safe ar fi un pariu pe cartonașe galbene, peste 1,5 pe meci pentru Fulham. Și peste 3,5 cartonașe total în meci mi se pare un pariu bun, cu o cotă de 1.62.

Manchester City- West Ham- 22.00

Nu o mai văd pe City să se împiedice prea curând. Au avut o perioadă mai proastă, dar lucrurile par că au revenit la normal în curtea “cetățenilor”. Singurul lucru care încă mă mai deranjează la jocul echipei lui Guardiola, este că în continuare par în unele momente mai interesați de posesie decât de a marca goluri. Să sperăm că în seara aceasta o să aibă același chef de joc ca în meciul cu Chelsea, care s-a terminat cu un halucinant 6-0 pentru City. Cu puțin noroc, poate dă și West Ham un gol, dar am dat acest pariu pe baza lui City. De aceea cred că merge la fel de bine și un pariu pe handicap -1 City sau puteți încerca o cotă mai mare, peste 7.5 suturi pe poartă pentru City, cu o cotă de 2.00 la Superbet.

Importanta administrarii bugetului in pariuri sportive

Cam acestea ar fi recomandările mele pentru această seară. Vă mai sfătuiesc sa aveți grijă ce buget alocați pentru aceasă seară, pentru că Premier League este un campionat dificil. Deci, pariați responsabil și să fie verde pentru toată lumea!

CITESTE SI

More in Meciul zilei